marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Pierwszy raz umyłem. Ogólnie nie jest źle, jedna kilka rzeczy już jest do naprawy. Wyszły obicia od kamieni na masce. Rysy dwie na drzwiach. Pasta po niby polerce na listwach plastikowych. Smoły trochę jest ale nie tragicznie. Emblematy do doczyszczenia - próbowałem TG ale zostało to co będzie na zdjęciu. Koła ewidentnie do zdjęcia i szorowania. Dół obleciałem z bańki bilberry - kolejny raz przekonałem się, że nawet opony i nadkola opryskane tym środkiem doczyszczają się w 95% samą myjką. No, to widać co i jak. Myje się ją mniej wygodnie, do dachu trzeba stopień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Lepka firmowa musi być :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Mariuszku, jakiego stężenia Bilberry używałeś? W Gardenie do oprysku ją sobie zrobiłeś? No i druga sprawa - maska jest w tylu odpryskach? Będziesz coś działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Boze co to za autobus?? :D I chyba ci tablice podmienili bo jakas taka obca =)) A tak powarznie to widze ze cie czaka dosc durzo roboty przy tam aucie...a moze to i lepjej jest sporo miejsca na testy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 No paneli jest trochę. Maska - zobaczę miśkiem. I potem decyzja. Bilberry 1:3. Tablice rodem z kraju bez rządu od roku. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A co to jest Kochchemie?? Nigdy o tej marce nie slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Maniek, długo zwlekałeś z tym myciem :lol: , ale rozumiem - pogoda B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A co to jest Kochchemie?? Nigdy o tej marce nie slyszalemTo taki Niemieckie cus, malo znane, ale maja kilka fajnych produktow :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dzjekuje panie Sebastianie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dzjekuje panie Sebastianie :uProsze Cie bardzo :) Jest na forum glowny przedstawiciel tej marki na terenie PL nie pamietam nicka, moze ktos podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Koch - akurat ten tutaj od owadów - zdjęcie jest jak rozpuszcza pięknie jakiegoś żółtego komara. Działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Podpowiedzie tego nicka chetnie bym cos sprobowal z tej firmy. A na web to po germansku pisza a u mnie to niebardzo P.S. znowu OT jestem...Bedzie szef na mnie krzyczal :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 To on: http://detailingclub.pl/memberlist.php?mode=viewprofile&u=177 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi