antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 1.Z czego to jest zrobione? 2.Można coś takiego samemu zrobić? 3.Nie rysuje lakieru? 4.Używacie tego? 5.Jakie dustery macie? 6.Jest to przydatne? 7.A ten fajny jest czy za mały http://showcarshine.pl/462-monster-shine-mini-duster-do-lakieru-i-wnetrza.html? ;;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ja mam flexipadsa. Jest super. Duży, super jakościowo. Sam nie kupowałem dostałem w prezencie bo jakoś nie wierzyłem w dustery. Ale się przekonałem. Można używać śmiało ale na zakurzonym na sucho aucie. Jeśli po jakimś deszczu - już nie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Chyba sie skusze na tego malego od mrcleanera z linki. Ktos uzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja mam dustera od ... Samsunga... nabyłem jak byłem w Korei - na pln circa 30 - jest dosyć duży i nie zauważyłem by rysował auto. Do zgarniania pyłków z drzew jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi