Vit0 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Hej, witam wszytskich maniaków detailingu :) Jestem Witek, z Łodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 O prosze znajome tereny, wiataj Witek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Vitaj Vito..... Corleone :roll: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Siemanko! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Czołem :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witamy serdecznie i zapraszamy do lektury i czynnego udziału na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 O prosze znajome tereny, wiataj Witek :u:) domyslam sie, ze znajome :) wkrotce sie tu w Łodzi do Was wybieram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 O prosze znajome tereny, wiataj Witek :u:) domyslam sie, ze znajome :) wkrotce sie tu w Łodzi do Was wybieram :)A kiedy konkretniej, bo Ja bede dopiero od 1/9 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A kiedy konkretniej, bo Ja bede dopiero od 1/9 :)Z jednym autem muszę zadzwonić i się umówić, bo mam jakiś tam kupon na pranie tapicerki, więc sam nie wiem na kiedy dostanę termin. A z drugim na pewno we wrześniu na oklejenie fragmentu wnętrza folią w Carbon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A jak to lakierku nie bedziemy piescic :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 No niestety :P Sobie chcę tą przyjemność zostawić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Cześć Witek. Fura z podpisu konkret :u ^:)^ Jak do Nas trafiłeś? Opowiedz coś o sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 A dziękuję, auto z podpisu to niedawny nabytek, który będzie dopieszczany :) Trafiłem zupełnie przypadkiem, przez Google :D Od dawna byłem zarejestrowany na KA, szukałem w googlach informacji o jakimś tam wosku, i tak strona po stronie aż któryś przyprowadził mnie tu. No i zostałem :) Coś tam o detailingu niby wiem, kilka środków mam do użytku swojego, inne na sprzedaż, ale wiedzy ciągle mało :) A zanim zrobię następne zakupy wolałem się upewnić czy dobrze wydam pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A więc czuj się jak u siebie, atmosferę mamy naprawdę rodzinną o czym niebawem się przekonasz :u Na wszelkie pytania z przyjemnością, wspólnymi siłami odpowiemy :) Jeszcze raz witamy :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Hej Witek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi