s.martino Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Taki maly projekcik :D Zaczynamy od prezentacji: Nokia a to tym czym bede do niej podchodzil 50/50 czym by to ochronic?? moze tym: i jak si po skonczonej polerce i ochronie przedstawia: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ładnie! Probowales juz na lampach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Tak na lampach szkle drewnie i nawet skurze :lol: do niedawna scholl to byly moje ulubione pasty ale teraz alternatywy szukam...troche za durzo wypelniaczy ja na moje gusty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Tak na lampach szkle drewnie i nawet skurze :lol: do niedawna scholl to byly moje ulubione pasty ale teraz alternatywy szukam...troche za durzo wypelniaczy ja na moje gusty ;) Ja tez bardzo lubie ich pasty szczegolnie S17 zarowno starsza jak ta nowa, ale wydaje ze wczesniej chyba mialy mniej wypelniaczy chyba ze czlowiek sa siebie oszukiwal, nowe rozwiazanie nadal poszukiwane :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja tez bardzo lubie ich pasty szczegolnie S17 zarowno starsza jak ta nowa, ale wydaje ze wczesniej chyba mialy mniej wypelniaczy chyba ze czlowiek sa siebie oszukiwal, nowe rozwiazanie nadal poszukiwane :fPodejrzewam ze znalesc cos bez wypelniacza to nie bedzie takie proste.Dodaje te rozne oleje zeby lepszy pozlisg byl.Jak cos interesujacego znajdziesz to podpowiedz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi