SNB SWEDEN Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ostatnio bylo co robic , wreszcie pozbieralismy zdjecia z aparatow i postaramy sie Wam przekazac troszke ciekawych zdjec, mam nadziej ze teraz jakosciowo spelniaja oczekiwania Pacjent to Vw Touareg V8 kolor rzecz jasna czarny, mycie to istna mieszanka TR Nielsen,felgi Valet Pro,szampon BTM Dodo, kmorekta zileony korek 3M,Deox2,niebieski korek 3M pady tez mieszanka, cleaner od Polishangel wosk to juz wiecie :) Skory znacie co to tu dodawac Ogolnie jestesmy zadowolenie z pracy i klient tyz jak macie pytani adawac smialo wiecie ze jestem leniem i opisywania nie chce mi sie robic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ostanie fotki auta - zaebiste ! Dobra robota SNB :u PS. A chromy robiliście ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ostanie fotki auta - zaebiste ! Dobra robota SNB :u PS. A chromy robiliście ? :) No takie cudo z Sonaxa mnie dali i robta co chceta powiedzieli i zrobilem chromy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Misiu kolorowy, zdjęcia są czasowo niedostępne :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Misiu kolorowy, zdjęcia są czasowo niedostępne :cry:Wlasnie doladowalem konto na fotosiku, mam nadzieje ze wkrotce wsio wroci do normy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 U lala.. emerycie :mrgreen: Fotki już mówiłam, że lux. Fajny lokal :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 U lala.. emerycie :mrgreen: Fotki już mówiłam, że lux. Fajny lokal :f Tensk Monia,lokalowi jeszcze sporo brak,ale sie dochlapie tu i tam bedzie git :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ładne zmatowiony. Sebek trzeba było zapytać klienta czy nie chce matowego koloru mieć po całości. Taka moda jest teraz :-) Niewiele miałbyś pracy w drugą stronę czyli żeby go już zmatowić do reszty :-) Mogę się tylko przyczepić do 50/50 gdzie delikatnie widać małe ryski ale przy takim hetaniu lakieru pewnie już żeście te największe odpuścili co by klient jeszcze mógł prze polerować autko w przyszłości ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Tak troche widac , ale kazdy element po zdjeciu tasmy maskujacej jest jeszcze raz polerowany wlasnie po to zeby usunac talowe ryski, napewno cos tam zoatsalo wedle pomiaru sciagnelismy 3-4 mikrony wiec wzglednie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ale BP to macie profesjonalny.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ale BP to macie profesjonalny.. ;))Dalem za niego ze 12 pln w Castoramie :f i patrz o dziwo dziala :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nice Job a czy ta skore czysciliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Nice Job a czy ta skore czysciliscie? Skora byla robiona Leather Cleanerem ACP 380(szwedzki producent) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Skora byla robiona Leather Cleanerem ACP 380(szwedzki producent)interesujace.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi