Jankos Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Lichy pewnie towar masz, ja czekam na dotarcie mojej zdaje się takiej samej jaką ma Jędrek. :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Też tani komplet w castoramy ze zwykłymi palnikami, jeździły w samochodzie itp i świecą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Polecam palniki firmy Polux. Że tak powiem "troszkę" to u mnie świeci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Odgrzebię temat. Mam halogeny 2x500 na stojaku, wiadomo, typowy deal z casto. Chcę dokupić coś więcej, albo drugi zestaw albo właśnie jakieś pojedyncze/podwójne HQI na stelażu. albo jakiegoś LEDa. Czy możecie polecić jakieś konkretne rozwiązanie, z jakiego Wy korzystacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Kolega BMWSRC a kosmetykaaut sprzedaje gotowe zestawy w cenie absolutnie nie do pobicia. Lampy spisują się doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 CMQ, Tutaj masz jego aukcje: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13489204 Pisz do niego maila bo ma tylko małą część wystawioną, a posiada praktycznie wszystko. Ostatnio brałem od niego kilka rzeczy. Z ceną nie do przebicia za gotowy zestaw to bym nie przesadzał ale jest solidny i mocno kumaty. Halogeny LED tez jak najbardziej ale po przerobieniu ładnych kilku sztuk podpowiem, że tylko i wyłącznie sklep stacjonarny gdzie Ci to odpalą. Allegro to loteria jakich mało a rozbieżność w mocy świecenia przy teoretycznie tej samej mocy jest kolosalna. Jednak za dobrze świecący LED 50W nie ma co dawać ponad 130/140zł. Najlepsze ''pięćdziesiątki'' jakie miałem kosztowały stówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzięki piękne. Osobiście w co byście szli, w led czy w meta? Ma doooobrze świecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Skoro ma dobrze świecić i rozgrzewanie to nie problem to tylko HQI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tylko żarnik między 4300/5300K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Muszę zobaczyć jaki to rząd wielkości. Mam już teraz sporą listę zakupów a budżet wiadomo - zawsze za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 No dobra, jest i na HQI - kto ma i gdzie kupił? Też u tego kolegi z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Tak. Dobierze Ci też idealny żarnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tak. Dobierze Ci też idealny żarnik. Napisałem w Piątek, póki co milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pewnie dlatego że niektórzy mają jeszcze życie prywatne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Bez sensu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jutro odpisze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 To dobrze, bo już chcę zamawiać. Ogarniam najazdy bo mi Gallardo mordą zaryje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciamach Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Są halogeny. Ależ to świeci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ja się muszę z kolegą znó skontaktować bo mi nie pasują rachunki za prąd przez 15 podwójnych świetlówek. Gdyby tak LED to światła stałego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja się muszę z kolegą znó skontaktować bo mi nie pasują rachunki za prąd przez 15 podwójnych świetlówek. Gdyby tak LED to światła stałego... Jedna dobra pięćdziesiątka oświetla tak: img host Jakie masz świetlówki? Barwę. 830/840/850/865? Pojawiły się też fajne, mocne taśmy LEDowe. 3000LM z metra. Jak się trochę odkuję to będę kombinował z DIY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Nie pamiętam barwy. Właśnie nad taśmami myślę też bo mam mieć znaczną ilość za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wszystko zależy jakie taśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Krzychu to Twoja dziupla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dziupla to na tę chwilę za dużo powiedziane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Wiesz na szybkie rozbiórki w sam raz ;) a poważnie sporo miejsca :) i jest gdzie fure ogarnąć i jak zona wy....prosi to gdzie kimnąć można :) potencjał spory :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi