_Makki_ Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Alo. Mam na imie Maciej i trafilem tutaj dzieki google :) i podpisie u jednego z urzytkownikow "drugiego" forum :D Narazie jestem na etapie zapoznawania sie z Waszym forum i musze napisac ze nawet mi sie podoba :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Cześć Maciej, witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Alo! Cześć Maćku, witamy w skromnych progach u zwariowanej rodzinki :ymhug: Czuj się jak u siebie, zapraszam do dyskusji i dzielenia się wiedzą :u Pokaż swoje dobrodziejstwa, wieść niesie, że masz się czym szczycić :) :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Fajnie Macku ze Ci sie nawet podoba, nam czasami tez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 1 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Dzieki za powitania :) Troche "zabawek" sie juz uzbieralo :) Ostatnio jednak malo czasu na to tak praco/czasochlonne hobby ;) Nie moge skonczyc jednego projektu a kolejka innych coraz bardziej rosnie :mrgreen: Dlatego tez, zdecydowalem sie na zmiane pracy abym mogl wiecej poswiecic sie detailingowi. \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie moge skonczyc jednego projektu a kolejka innych coraz bardziej rosnie :mrgreen: Dlatego tez, zdecydowalem sie na zmiane pracy abym mogl wiecej poswiecic sie detailingowi. \m/ To juz konkretny wybor, ale pamietaj w tym zawodzie szybko idzie sie na emeryture :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Hehe. Wiec oficjalnie moge sie pochwalic ze za miesiac zmieniam prace :) I tak jak planowalem bede pracowal 2 tygodnie po 12 godz. i pozniej 4 tygodnie "wolnego". "wolne" to bedzie czas na detailing :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 bede pracowal 2 tygodnie po 12 godz. i pozniej 4 tygodnie "wolnego"Skoro Norwegia to pachnie mi platformami, supplierami albo promami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 bede pracowal 2 tygodnie po 12 godz. i pozniej 4 tygodnie "wolnego"Skoro Norwegia to pachnie mi platformami, supplierami albo promami :roll:Co Ty fonnes pewnie polowanie na wieloryby czyli rybak tran bedzie nam Norweski podslylal :u :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Nawet mi sie podoba... a jak miało być inaczej, w takim gronie. Trzeba uważać, bo kąśliwi niektórzy, a jak w piątek popiją to trzeba wyłączać forum. Strach. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co Drive Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi