SNB SWEDEN Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Fabryczna nazwa bruma to Renaualt Koleos ale ze jest taka glupia to nazwalem go Klos i tyle :lol: Gogol tzn Piotrek i jego rodzice jakis czas temu zakupili kolejne Renaulta do rodziny , ewidentnie auto potrzebowalo pomocy polerowacza :lol: bo pare swirlettow sie znajdalo, co do mycia nie wiem jak i co bo jak dojechalem to juz umyte i suche czekalo na mnie w garazu na temat mycia moze Gogol cos napisze, do korekty poszly pady Flexipads tzn bialy z pasta 3M (bialy korek) zolty pad z Deoxem 2, cyclo z pomaranczowymi i Deox3 na konie Lime prieme z DA i czarnym waflem na koniec satynowy woreczek sie otworzyl i poszedl Zymöl Atlantioque :f Ze zdjeciami to tak light czasu nie bylo sie zebrac na lepsze, tak to wygladalo pod lampa na poczatku Pierwsze zdjecia 50/50 Troche tam dziubalismy i powoli wychodzilo na nasze Przepraszamy za wszystkie bledy w sztuce, ale prosze wziac pod uwage ze mlody czlowiek dopiero sie uczy, wszelkie skargi wnioski itd prosze kierowac do tego co sknocil robote :-ss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Podoba mi się Twoja fryzura z tym przedziałkiem :u ;)) A co do samej pracy - zróbcie coś z tymi odpryskami na krawędzi drzwi bo teraz strasznie szpecą i psują dobry efekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Fajnie fajnie fajnie widać grubasy zeszły :u i to foto z halogenem na ściane lubię ten bling bling :u Ludzie dajcie mi jakieś auto na pełną korektę , bo ja przez miesiąc wyrobiłem całą tubkę żółtego korka 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 No widzę, że mieliście co robić przy brumie ;) Zacne fotki, efekty i pieknie lejący się lakier po Atlantiqu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przepraszamy za wszystkie bledy w sztuce, ale prosze wziac pod uwage ze mlody czlowiek dopiero sie uczy, wszelkie skargi wnioski itd prosze kierowac do tego co sknocil roboteU mie w pracy pracowało dwóch barwiarzy, kumple, jeden się znał na robocie, drugi nie, razem pili. Ale jak coś razem zepsuli, to zawsze była wina Wieśka!-tego co się nie znał =)) Seba i Gogol, jakie wrażenia po użyciu wosku Zymöl Atlantioque? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przepraszamy za wszystkie bledy w sztuce, ale prosze wziac pod uwage ze mlody czlowiek dopiero sie uczy, wszelkie skargi wnioski itd prosze kierowac do tego co sknocil roboteU mie w pracy pracowało dwóch barwiarzy, kumple, jeden się znał na robocie, drugi nie, razem pili. Ale jak coś razem zepsuli, to zawsze była wina Wieśka!-tego co się nie znał =)) Seba i Gogol, jakie wrażenia po użyciu wosku Zymöl Atlantioque? Powiem tak w pierwszej chwili po ptwarci pachnialo fajnie ale po chwili ten zapach zrobil sie dokuczliwy szczegolnie dla mnia a Gogol potwierdzil to samo po paru minutach, samo nakladanei duzo przyjemniejsze niz np Titanium sciaganie tez,a efekt koncowy chyba sympatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 a efekt koncowy chyba sympatycznyEfekt czarnego lustra :u A więc ideał :D Bardzo dobry blask, głębia i to czarne lusto...zupełnie jak w szafie :u Tylko się przeglądać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi