SNB SWEDEN Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Jakos strasznie zacichlo Panowie :cry: nie ma zdjec, projektow zesz w morde :) To zapodam zdjecia na kolejne przelamanie lodow Lakier auta w stanie dobrym, kilka modyfikacji wlasciciela z jakims druciakiem na tylnym slupku ale ogolnie oki. Mycie T&GR Nielsena,Jetin do felg,szampon Nielsena, glinbka reszta Scholla(niebieska),pady MS zolty gladki +S17 Scholla,miekki pad brak marki+LG i powiem ze na tym lakierze wyszlo lepiej niz S40, cleaner byl made by Sebba:) a wosk Zymöla Titanium,opony Brilliance. Skora LC+LG Lc Lab Pierwsze testy z padami i pastami Modyfikacja lakieru druciakiem Na tym zdjeciu troszke widac stan lakieru Wnetrze lekko zabrudzone zadna katastrofa Lekkie czyszczenie skory Pozniej bylo drugie mycie suszenie cleaner i Zymölowanie memlanie :lol: A takie cus mnie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Sebba, fachowa robótka :D Jakos strasznie zacichlo Panowie :cry: nie ma zdjec, projektow zesz w morde :)Jak tu "projektować" kiedy co chwilę pada a garażu nad głową niet :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Bardzo ładnie, ogólnie przyjemne autko po zabiegu ;) . O co chodzi z druciakiem? Zymola nie żałowałeś ale maska wygląda świetnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Bardzo ładnie, ogólnie przyjemne autko po zabiegu ;) . O co chodzi z druciakiem? Zymola nie żałowałeś ale maska wygląda świetnie :DZdjecie 7 i 8 tylny slupek tam byl jakis wzer od ptasich bajsow i gosc druciakiem do garow go zniwelowal :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Bywa (z tym druciakiem), ja sam póltora roku temu półcentymetrowy brud szczotką z wodą myłem. Brrrr :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Pięknie Panie. Seba, a czy Ty przypadkiem nie masz córki do wydania? Chętnie bym się w tak zacna rodzine wdal i takiego fajnego wyrozumiałego teścia miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Pięknie Panie. Seba, a czy Ty przypadkiem nie masz córki do wydania? Chętnie bym się w tak zacna rodzine wdal i takiego fajnego wyrozumiałego teścia miał. Mam Przemku ale Natalia ma dopiero 3 lata :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jerunie, to tak trocha za młodo jak dlo mnie :mrgreen: A to może mosz siostra jakoś gryfno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Jerunie, to tak trocha za młodo jak dlo mnie :mrgreen: A to może mosz siostra jakoś gryfno? Tez nie mam :( ale zaczalem zabawe z Passkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator mikemeehow Opublikowano 25 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 dobry druciak nie jest zły :lol: a tak na serio, to bardzo ładny projekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Sebba przyznaj sie, nie odkurzyles skóry przed czyszczeniem? ;) Ładny projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Sebba przyznaj sie, nie odkurzyles skóry przed czyszczeniem? ;) Ładny projekt :twisted: :twisted: :twisted: Sebcio naprawdę fajnie wyszła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Sebba przyznaj sie, nie odkurzyles skóry przed czyszczeniem? ;) Ładny projektJasne ze nie bo po co :D okruchy z nosa mi wypadly :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 26 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Swoją droga nie brzydkie autko całkiem fajnie się prezentuje a już po zabiegu to szczęka opada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi