_Makki_ Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Juz dawno zastanawia mnie to dlaczego ten srodek jest tak malo popularny w Polsce. Moze ze wzgledu na cene? :) Kiedys jak sprawdzalem cene to byla wyzsza niz w Norwegii a to juz naprawde rzadkosc. Na dzien dzisiejszy 5l kosztuje okolo 210zl i osobiscie uwazam ze jest to cena ok. Mozna to rozcienczac w zaleznosci od zabrudzenia i jest bezpieczny dla kazdego rodzaju felg. Jest w formie gelu i utrzymuje sie na felgach bardzo dlugo. Ostatnio pozostawilem go na okolo 40min (felgi w statnie hardcorowym) i pozniej IronX mial bardzo malo zbierania. P21S Power Gel to zdecydowanie moj ulubiony srodek do felg. Po testach nowej wersji (2011) Scholl RIM7 uwazam ze sa to bardzo podobne produkty ale RIM7 jest duzo drozszy. Tutaj zdjecie ktore pokazuje ze po dluzszym czasie P21S zachowuje sie jak IronX: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 napisz proszę gdzie to można nabyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Mamy w naszym "aresenale" ten produkt :) uważamy, że jest bardzo dobry ale no właśnie...cena ;) Myślę, że mimo wszystko wkrótce pojawi się u nas w sklepie :) aaa no iw sumie testowaliśmy ten produkt :D http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/test-plynow-do-czyszczenia-felg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Ja też go chce :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Więc mówisz, że nie zasycha? Ale nie jest typowo mokro jakbyś dopiero co spryskał? Waliłem ostatnio na fele VP Blue Gel 1:2 i zdawało mi się, że może przysychać, a też w formie żelu i też słyszałem, że długo potrafi siedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Ja kupiłem kiedyś r222 wheels gel i miał do 30 minut siedzieć ,siedział 7 minut i trzeba było płukać bo zasychał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 ...widziałem go w niemieckiej sieci sklepów motoryzacyjnych oraz warsztatów ATU Autotaile...nie wiedziałem, że jest tak dobry...jeszcze w tym tygodniu zaglądne jaka jest jego cena...jeśli ktoś będzie reflektował to mogę zakupić kilka sztuk... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No to konkrety- jeszcze w tym tygodniu produkt zagości w naszym sklepie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 a ja jestem pierwszy zamawiający :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ceny w Niemczech : 1L - 23 euro 0.5 lub 473ml (nie zobaczyłem dokładnie bo było w pudełku) - 18.98 euro ...a taki testerek 100ml kosztuje 2 euro : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Najtaniej wychodzi w 5l :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Ja się już nauczyłem że większość rzeczy kupuje w 5 litrach :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ja się już nauczyłem że większość rzeczy kupuje w 5 litrach w 5 litrach wychodzi około 85 euro ;) można jeszcze pokusić się o 25L około 400 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Ok to sprawa wygląda tak :) W MX NOWICKI 5l P21S kosztuje 369 zł- forumowiczów obowiązuje 5% rabatu dlatego zaokrąglając kupujecie za 350 zł :) Na stanie w chwili obecnej mamy tylko mniejsze opakowania ale towar możemy mieć w przeciągu 2-3 dni roboczych :) Mamy taką propozycję: jeżeli rzeczywiście jesteście zainteresowani tym produktem prosimy o info (nie chcemy zamawiać 10 szt 5 litrowych opakowań żeby później u nas zalegały- magazyn niestety nie jest z gumy :D). Pozdrawiam Wiolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 :oops: Wiola, my też będziemy mieli ten produkt w 5L w przyszłym tygodniu :-B w podobnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 yyy no to znaczy, że pomysły mamy podobne :) dobrze- jest szansa, że marka stanie się bardziej rozpoznawalna na polskim rynku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Bardzo rzadko ceny produktow w PL sa wyzsze niz w NO. Tym razem jestem w szoku ze taka cena za 5l.. Tutaj place od 210zl do 250zl za banke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem tego produktu, pewnie jutro przekonam sie czy jest lepszy on nowego produktu K2 :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 czy jest lepszy on nowego produktu K2 Lepsz i wydajny ;) Ja setką umyłem 2 komplety 17-nastek. I jeszcze zostało... B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Potwierdzam, jest dobry, ale nie uzywając myjki bez pędzelkowania się nie obejdzie, plusem jest to jak czyści wnetrze felgi i nie wiem czy mi się wydaje ale chyba smoła też zniknęła... dowiem się jak ściagnę przy zmianie na zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi