SNB SWEDEN Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Chcielismy Wam pokazac kilka zdjec z kolejnego projektu, auto musze uczciwie przyznac wygladalo bardzo dobrze w momencie oddania do Nas, a sam klient mile zaskoczenie otworzyl bagaznik wzial worek na smieci i spakowal smieci i zabral je ze soba :oMycie jak najczesciej to bywa paleta Nielsena wlasciwie od a do z :u korekta Flex +bialy Pad Menzerny i pasta(lekko zielona) od kolegi PRO jesli sie nie myle to nazywa sie MO-124 Fast Green na to Menzerna SF, ipa i Ultima Paint Guard, opony Briliance, wnetrze skora ACP 380, odzywka z 1Z,plastiki nadal tesujemy nowy nabytek(nazwy nie pamietam),szyby Blue Windows NielsenaAutko jak wjechalo do nas wygladalo takCzyli tak strasznie nie jestFelgi tez czyste nawet brud nie chcial plynac po Nielsenie :(Potem bylo wpienianie lakieru ShampersemPo myciu i suszeniu ogladanie pod lampaWnetrze auta bylo tak ladne ze wlasciwie zdjec brak , a Seba Polit jakims dziwnym trafem se palec wlozyl w drzwi Q7 i przytrzasnal ze siedzial tylko w samochodzie z opatrunkiem i mazal skory itpPlastiki zrobione APC Nielsena i nalozony Vinylex :lol: skory jak widac na zdjeciach ponizejTylni blotnik posaidal lekka deformacjeUczciwie piszac to nawet nie chcialo mi sie robic zdjec 50/50 lakieru bo wychodzilo jakos tak do d.....O jeszcze jak mnie zlapali podczas pracyTo juz dzisiaj po nalozeniu UltimyTutaj kawalek pozostalosci z duzej rysy na uszkodzonym blotnikuReszta pod halogenemI takie tam skladane rozneDziekujemy za uwage zespol SNBLODZ w skladzie Sebba, Sebastian Polit,Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Co tu dużo pisać - wszyło zacnie ! Gratulacje dla Was chłopaki :u Przestawcie sobie cukier/kawę z lodówki bo Wam spadnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Co tu dużo pisać - wszyło zacnie ! Gratulacje dla Was chłopaki :u Przestawcie sobie cukier/kawę z lodówki bo Wam spadnie :lol: =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Co tu dużo pisać - wszyło zacnie ! Gratulacje dla Was chłopaki :u Przestawcie sobie cukier/kawę z lodówki bo Wam spadnie :lol: Mleko kochany , mleko specjalnie trzymamy na kacie co by lekko wstrzasniete bylo :D Sorry mamy lekki balagan pan Henio remontuje miejsce spoczynku po masazach to sie sciskamy w dowch pomieszczeniach nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Rzeczywiście bezpośrednio pod halogenem jest jakiś taki grafitowy. Ale z pierwszych fotek kolor ma zaj*bisty :mrgreen: Pięknie Panowie, pięknie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Nie polubliłem się z tym autem, chciało mi palucha odgryźć ;) Uzupełnię jeszcze delikatnie opis Seby - zdjęcia skór 50:50 były robione zaraz po impregnacji, dlatego tak się błyszczą. Docelowo był półmat :u Testowany preparat do plastików to mój absolutny faworyt w tej klasie. Banalna aplikacja, świetny zapach i fajny, satynowy połysk. Mam nadzieję, że już niedługo uda nam się przedstawić go szerszej publiczności, ale na razie cicho-sza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Gicior - jak zawsze :u Seba, czy oklejacie auto przed polerką???? Chodzi mi o plastiki itp. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Gicior - jak zawsze :u Seba, czy oklejacie auto przed polerką???? Chodzi mi o plastiki itp. :roll: W tym przypadku jedynie plastiki na progach czesci plastikow na zderzaku, a reszta zostala nie oklejana, wiekszosc aut oklejamy ale najczesciej do zdjec to zrywam bo mnie irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 najczesciej do zdjec to zrywam bo mnie irytujeAaaaa, to teraz wiem dlaczego na Twoich projektach nie widać oklejonych aut :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi