kermit Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Cześć, witam wszystkich po długiej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No dzień dobry ! Gdzieś się podziewał przez ten czas ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przysypała mnie lawina problemów ale powoli się wygrzebałem i zaczynam oddychać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przysypała mnie lawina problemów ale powoli się wygrzebałem i zaczynam oddychać :uNo to dobrze :u Tylko nie wiem czy tu pooddychasz bo my znów tylko .... % ..... k. pomyliłem cyferki, miało być & :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 szynka, weźże się chłopie ogarnij.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 szynka, weźże się chłopie ogarnij.. :lol:chyba Ty :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przysypała mnie lawina problemów ale powoli się wygrzebałem i zaczynam oddychać :uNo to dobrze :u Tylko nie wiem czy tu pooddychasz bo my znów tylko .... % ..... k. pomyliłem cyferki, miało być & :mrgreen:damy radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Cześć Darku ale masz karnych flaszek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Zdrowie Wasze w gardła nasze! :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Cześć Darek :) Toruń rośnie w siłę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam. Trochę zaczyna przybywać ludzi z okolic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam bardzo serdecznie! :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi