SNB SWEDEN Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Autako przelot jedynie 40,000 km jezdzi miedzy Lodzia w Wawy sznowna Pani dojezdza do pracy ale o dbanie o lakier to wie zbyt malo, naszym zadaniem bylo zrobic to jako tako co by mozna bylo sie pokazac, poczatkowo mialo byc woskiem robione ale na koniec ze portfel wlascicielki byl oki to poszlo w Cqartza, koncowe zdjecia pokazemy w odpowiednim czasie :uMycie wiadomo Nielsen,MAC124, korekta pady Urbana,Menzerny, pasty Polski odpowiednik Scholla S17+ i Deoxy LSP CquartzMycieA to robione o polermistrza profi co =))Step1 Flex z takowym padem tyle ze kolor bialy z pasta przypominajaca zapachem ,zachowaniem i kolorem S17+CDN nastapi trzymac kciuki #:-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ohh... środek to wyzwanie ;) Lakier z zewnątrz zajechany jak w kilkunastoletnim aucie. :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Zapowiada się elegancko :) Ta rysa na boku zeszła po padach, czy papierem ją lecieliście też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Zapowiada się elegancko :) Ta rysa na boku zeszła po padach, czy papierem ją lecieliście też? Scierwo jedne na futrze pojechalem a dostalem nowe do testow ale miesiste jak choliera tna waraiacko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jestem w szoku jak szybko można zajechać lakier.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Zapowiada się ciekawie :) Czekamy na więcej zdjęć, jakiś wniosków, teorii etc itp itd :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Zapowiada się ciekawie :) Czekamy na więcej zdjęć, jakiś wniosków, teorii etc itp itd :P Ciekawie wyszlo spoko :u Wnioskow wiele min nie pracowac z takimi autami bo rece bola :lol:, a drugi ze nawet emerytura wplywa doskonale na rozwijanie sie czlowieka :lol: A jeszcze dostalismy taki fajny gumowy krazek co zactepuje glinke wyglada jak cienki pad tyle ze z gumy, zakladasz najlepiej na maszyne DA psikasz cleanerem i jedziesz , moim zdaniem super sprawa lakier jest tak gladziutki ulalalalala glinka przegrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 CD Step2 Flex z tym padem fajnie sobie radzil w polaczeniu z D2 Tak to wygladalo dalej Para zdjec z CQ Wnetrze To tyz nasmarowane perparat"smalec babuni" Po jakis 45 min Cq zostal sciagniety Pare zdjec na powietrzu Te dwa do siebie pasuje idealnie :mrgreen: Perfekcyjnie nam to nie wyszlo,ale mozna zaliczyc do udancyh projktow zespolu SNB Lodz, a co mile dzis wjechalo identyczne GT tyle ze z Wawy i tez Cq robiony Ze moi chlopcy sa dzis sami mocno trzymam za nich kciuki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 mieć taka fure i nie dbać OMG :shock: I te 50/50 po prostu cudo, niczym dwa inne lakiery :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 jak był przed i był brudny jakoś bardziej charakterny był ten wóz :u ale widzę że emerytura służy 8-} ładnie :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Hah, jakie to BMW 5 GT jest brzydkie, nigdy się nie mogę napatrzyć na jego brzydotę :-) no oczywiście to auto nie trafia w mój gust wiec nie obrażam nikogo kto jest jego fanem. Generalnie niezły syf jest w tym aucie i ogarnąłeś to jak na PRO detailera przystało. Zachwyć nas teraz kolejnym projektem, np fiat multipla :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Hah, jakie to BMW 5 GT jest brzydkie, nigdy się nie mogę napatrzyć na jego brzydotę :-) no oczywiście to auto nie trafia w mój gust wiec nie obrażam nikogo kto jest jego fanem. Generalnie niezły syf jest w tym aucie i ogarnąłeś to jak na PRO detailera przystało. Zachwyć nas teraz kolejnym projektem, np fiat multipla :-)Zgadzm sie w 100% ale co zrobic klient nasz Pan, dzid drugie takie same wjechalo :lol: pasja brzydota :D Mam nadzieje ze juz w czwartek Was zadowolimy :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ladna robota no.. :ymapplause: Co zrobiliscie z elementami piano w srodku? Bo daje glowe ze wygladaly nieciekawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ladna robota no.. :ymapplause: Co zrobiliscie z elementami piano w srodku? Bo daje glowe ze wygladaly nieciekawie.. Te przedniejeszcze jako tak zle bylo na tylnim elemecnie w podlokietniku tam siedza dzieci wiec rysy byly bardzo glebokie i nic sie dalo zrobic, natomiast przednie mozolnie pasta recznie cos tam sie wyciagnelo ale nie bede sciemnial ze to byla korekta 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Fajne takie zaniedbane furki bo przynajmniej widać efekt, ja ostatnio robiłem golfa V, który był cały lakierowany i wierzcie mi że nie było za wiele przy nim do roboty (taki lakiernik to jeden na milion),a to BMW - - szacun :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pięknie wyszło, zdjęci fifty fifty konkretne :u Powiedzcie mi czy nie macie problemów na tych przetłocznieach gdy pracujecie na twardych padach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pięknie wyszło, zdjęci fifty fifty konkretne :u Powiedzcie mi czy nie macie problemów na tych przetłocznieach gdy pracujecie na twardych padach??Bywa ze mamy, jakos sobie radzimy, zmieniajac na inne pady lub futro to zalezy od konkretnej konstrukcji auta czasem fitro jest najlepszym rozwiazaniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi