SNB SWEDEN Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tu niestety realacja foto mizerna bo jakos sie zlozylo ze czasu mielismy bardzo malo,tu duze podziekowania dla Adama z R&S w sprawie Cquartza co i jak rzowial moje watpliwosci, auto bardzo zniszczone w stanie bardzo zlym, mycie wiecie sami Nielsen +MAC124, i ValetPro, korekta wykonanan z Flexam pady mieszane Flexipads, Urban past Polska edycja Scholla i futra producent blizej mi nieznany, wykonczenie cyclo i D3 LSP CQPraca wykonana zespolem ludzi SNB Lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Co to było to to pod lusterkami przed myciem jeszcze :shock: Po korekcie i CQ wygląda rewelacyjnie! Jak rozumiem szedł na to Reload też, tak? Próbowałeś Seba kiedyś na CQ kłaść jeszcze wosk jakiś? Jak tak to efekt na plus czy minus takiej operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Co to było to to pod lusterkami przed myciem jeszcze :shock: Po korekcie i CQ wygląda rewelacyjnie! Jak rozumiem szedł na to Reload też, tak? Próbowałeś Seba kiedyś na CQ kłaść jeszcze wosk jakiś? Jak tak to efekt na plus czy minus takiej operacji? Spoko na lusterka poszedl srodek na muchole czas dzialanai okolo 2-5 min po nalozeniu dlatego tak splynaj a w tym czasie fotos robielem dlatego tak wyglada ;) Oczywiscie poszedl Reload a woskow jeszcze nie testowalismy ale kto wie moze na Swince :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Spoko na lusterka poszedl srodek na muchole czas dzialanai okolo 2-5 min po nalozeniu dlatego tak splynaj a w tym czasie fotos robielem dlatego tak wyglada ;) Oczywiscie poszedl Reload a woskow jeszcze nie testowalismy ale kto wie moze na Swince :lol: Już myślałem, że właściciel jeżdził z takimi zaciekami :D Co to Świnka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Spoko na lusterka poszedl srodek na muchole czas dzialanai okolo 2-5 min po nalozeniu dlatego tak splynaj a w tym czasie fotos robielem dlatego tak wyglada ;) Oczywiscie poszedl Reload a woskow jeszcze nie testowalismy ale kto wie moze na Swince :lol: Już myślałem, że właściciel jeżdził z takimi zaciekami :D Co to Świnka? Zdrobniale od Porsche "Prosiaka" czyli Swinka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Tak myślałem, ale ta "płeć" wieprzowinki mnie zmyliła :D Jakbyś testował to jakoś niedługo to daj znać, podjadę rzucić okiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 No no, jest efekt, a i czyścić było co widać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi