fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Moje zbieractwo zacząłem pierwszymi zakupami w lutym 2010r przygotowując się do sezonu kupiłem PB natty's blue, apc, AG SRP, AG BSC powoli zbierając podstawę. A teraz wygląda to tak (nie wszystko akurat na miejscu, bo coś w garażu, coś na działce i tak ciężko zebrać): LSP Poorboy's Natty Blue RejeX ChemicalGuys Butter Wet Wax FK 1000(sampler) Meguiar's #16(sampler) Collinite 476(sampler) Car-Lack Long Life Sealant(sampler) Mother FX SynWax(sampler) Autoglym EGP(sampler) Monstershine Pride Sealant(sampler) Cleanery, pasty, glaze: Meguiar's Ultimate Compound Scholl S17+ Scholl S40 Autoglym SRP ChemicalGuys Wet Mirror-Finish Poorboy's BlackHole(sampler) Plastiki, gumy: Nielsen Brillance Nielsen Finesse Nielsen Super-a-Sheen Poorboy's Natural Look Poorboy's Leather Stuff ChemicalGuys Natural Shine TurtleWax Tyre Dressing Autoland do uszczelek Szampony, qd: Autoglym BSC Rise&Shine Big Apple Shampop ChemicalGuys Citrus Wash&Gloss ChemicalGuys MaxiSuds(sampler) FK #425 Poorboy's Spray&Gloss(sampler) Nielsen Blue Window Meguiar's APC Glinki: Bilt Hamber Auto Clay Soft Valetpro Yellow Inne próbki: Iron'X Poorboy's Pina Colada Autoglym UDS Nielsen Tar&Glue Maszyneria: Kestrel DAS-6 Pady: monster shine 2x finishing, 2xpolishing abw 2x cutting i po jednym 80mm cutting i polishing Po za domem Lavor superwash 160 halogen na stojaku podwójny MF: Fluffy rękawica megsa gritguard homemade trochę mf i padów, janek w praniu akurat, pędzelki akurat w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 co powiesz o tym saelancie od monster shine? szampon bodywork od ag wlasnie bede kupowal;) skad ten gritguard? :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 fajna kolekcja :) Antonio: Nie kupuj szamponu Autoglym BSC bo to chyba najgorszy produkt tej firmy. Malo piany, 0 poslizgu ogolnie lipa. Szkoda ze nie mieszkam w PL bo chetnie oddal byl komus ten szampon za darmo.. Mam 2 butelki, pol 1l i jedna nowa. BTW: Moja zona bardzo lubi zapach Poorboys Pina Colade. Dla mnie za slodki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Dzięki, Makki koleżanką też się zawsze podoba Pina Colada :D Łukasz o sealancie, nałożyłem go raz na kolegi auto, pracowało się lekko ale jego trwałości to nie ocenie, efekt nie był zły, ciężko mi powiedzieć bo tak dobrze to już nie pamiętam, ale kojarzy mi się coś, że ktoś już go na forum kładł ale JJ albo Marctwain. Gritguard jest własny homemade czyli połączenie koszyczka na sadzonki z dwoma kawałkami sam nawet nie wiem czego :P. A o BSC, był to mój pierwszy szampon to nie wydawał się zły, fakt, że nie pieni się jakoś cudownie ale jest neutralny dla lsp, teraz mogę powiedzieć, że z tych co posiadam to najrzadziej (na szczęście już jest końcówka) po niego sięgam, lepszy jest już big apple od R&S i cena podobna, a najmilej się myło CG maxi suds :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Maxi Suds II to CG :) Wyzej wymieniony nalezy do moich ulubionych delikatnych szamponow. Oprocz tego lubie CG Citruswash&gloss oraz Duragloss 901. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Już poprawiłem :oops: Super nim się myje jak dla mnie właśnie. A citrus wash&gloss to zazwyczaj używam żeby dokonać żywotu wosku i się często sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 hmm tak właśnie myślałem, że to z jakiegoś koszyczka wzięte dobry pomysł :u a co do szamponu już kupiłem :lol: no ale cóż, to mój pierwszy szampon profi zawsze miałem tylko market także dobre i to a cena była promocyjna 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 ktoś już go na forum kładł ale JJ albo MarctwainKładł go szef, kładłem ja. Jest na forum opisany :u Kolekcja fajniutka, dużo samplerków widzę, jest ok :u Tylko pady umyj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Tylko pady umyj ;) Zabieram się do tego jak pies do jeża ostatnio :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Fajna kolekcja! Przymierzam sie do tych małych padow i caly czas jakos ich nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Turek, nazbierałeś tego :u Zbieracz :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Turek, nazbierałeś tego :u Zbieracz :p Oj tam oj tam, tak troszkę :) A przy okazji, wypadu do lidla mały pomocnik do odkurzania, myślałem o czymś podobnym były zestawy ponoć w kauflandach ale u siebie nie mogłem trafić, a takie wystarczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Turek, nazbierałeś tego :u Zbieracz :p Oj tam oj tam, tak troszkę :) A przy okazji, wypadu do lidla mały pomocnik do odkurzania, myślałem o czymś podobnym były zestawy ponoć w kauflandach ale u siebie nie mogłem trafić, a takie wystarczy: Marcin czy ja moge to pozyczyc na jeden dzien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Marcin czy ja moge to pozyczyc na jeden dzien? A co kozę będziesz karmił :P(sorki nie mogłem się powstrzymać) Nie ma problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Marcin czy ja moge to pozyczyc na jeden dzien? A co kozę będziesz karmił :P(sorki nie mogłem się powstrzymać) Nie ma problemu :) Nie chcialem ja odessac :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie chcialem ja odessac :lol:To może kurs dojenia =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie chcialem ja odessac :lol:To może kurs dojenia =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 A miałem w tym roku już nic nie kupować :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 A miałem w tym roku już nic nie kupować :oops:Taaa.... Ten pędzelek to jaki rozmiar/jaka marka jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Szynka to ten http://showcarshine.pl/specjalne/911-showcarshine-pedzelek-rozmiar-8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co to za pypcie? Filce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Co to za pypcie? Filce?Tak filce do glorii, bo udało się stworzyć home made glorie na marolexie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 No to chwal się, też ostatnio myślałem o samoróbce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Niech to dudner świśnie, #111 !!! JA już się nie załapałem :cry: Końcówka do odsysania kozy zdaje egzamin :D Ja już też nie miałem robić zakupów, ale jakoś darmowa wysyłka mnie skusiła na pare drobiazgów :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi