fireman_marcin Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Hehe jak brałem 111 to jeszcze były 4sztuki i ruchu żadnego, później nagle tłum przyszedł i zabrał :). Końcówka nawet daje radę, odkurzałem 2razy, nie jest idealna bo trzeba dobrze ją trzymać ale szczeliny czyste :u O marolexie zaraz temat zrobię, bo na bezdotyku byłem i teraz trzeba filmiki na judupa powrzucać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ostatnio zakupiony okazyjnie Cquartz i dzisiejsza zdobycz od Seby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ostatnio zakupiony okazyjnie CquartzTo ten? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ostatnio zakupiony okazyjnie CquartzTo ten? :)Ten :D , pójdzie na czarnego Focusa mam nadzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Pierwsze w życiu większe opakowania :D i paczek part1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nieźle duży ten parapet bo patrzę na zdjęcia i wszystkie rzeczy Ci się na nim mieszczą =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Hehe jak bym wsio co na nim jest zdjął to może bym upchnął :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 To czas na part 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi