Venom Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam , o detailingu wiem mało , za to jeśli chodzi o innowacyjne rozwiązania np powłoki kwarcowe - wiem ciut więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Cześć Miłosz, skąd do Nas przybywasz? :ymhug: Powiedz Nam coś o powłokach kwarcowych a My powiemy Ci coś o detailingu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witaj Miłosz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witaj Miłosz na forum ! Fajnie by było gdybyś w wolnej chwili przybliżył nam trochę temat powłok kwarcowych i np. nano technologii z trochę innego punktu widzenia - da się ? :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam serdecznie. Pewnie że da radę :) Będę pisał w miarę możliwości . Przedstawię również produkty niedostępne w Polsce w UE a nawet w USA , które poprostu "pozamiatają" wszystkie formy ochrony lakieru :P hehe znaczy wg mnie :P A o forum dowiedziałem się po rozmowie z P. Sławkiem ;) Jakoś się nie odnalazłem na innym polskim forum...dla porównania na zagranicznych forach jest rewelacyjna atmosfera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jakoś się nie odnalazłem na innym polskim forum... =)) =)) =)) Następny =)) Witamy Miłosz, u nas spoko, luz. Czytaj, pytaj i udzielaj się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Hej Milosz, milego pobytu a co do tego forum nr 2 to tam tylko elita sie odnajdzie reszta juz nie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witamy w gronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witaj Miłoszu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 no to gadaj o tych nowosciach zamiataczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Detailingclub wita Miłosza :-bd U nas niby sami amatorzy, a większość nawet wie co-nie-co i mówi z sensem :D Napisz trochę o tym zamiataniu, bo jestem bardzo ciekawy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Miłosz, strzałka! :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi