yuniwheels Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Siemanko mam na imię Kamil i mieszkam w Tarnobrzegu,zajmuje się polerowanie wszystkiego co jest z aluminium od felg po przez pokrywy po wydechy :) moje auto to Opel Astra G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Cześć Kamil. Witamy na forum i zapraszamy do czynnego udziału :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Ladne te cos czerwone :) Milego zapolerowania :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam no w końcu z kimś się nagadam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Cześć Panie Majster, bardzo ładny Opelek :u Czytaj, pytaj, dziel się wiedzą, czuj się jak u siebie :ymhug: Furka pokazana, część forumowiczów nacieszyła oko, to teraz arsenał i kobita co by zadowolić bardziej wybrednych :lol: ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Cześć Kamil :D zajmuje sie polerowanie wszystkiego co jest z aluminiumJak zrobicie tandem z Tomaszem, to nasze forum będzie nie do pobicia, jeżeli chodzi o fele :f :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Cześć :) Nawet ładna asterka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Siema. Pisz i dziel się wiedzą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuniwheels Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 dziękuje wszystkim za tak miłe i sympatyczne przywitanie :ymhug: na żadnym forum nie spotkałem się z taką kulturą i sympatią jak tutaj :P co prawda forum śledziłem od bardzo długiego czasu,ale miałem problemy z rejestracją,aż do czasu obecnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi