cz@rek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam mam na imię Jarek i jestem z Opola od jakiegoś roku wzięło mnie na detailing i tak wsiąkłem w tym temacie, wiem ze jeszcze bardzo mało wiem i liczę że dzięki obecności tutaj zmienię ten fakt :D A tutaj moje oczko w głowie Corsa C w wersji Black & Silver czyli Limitiertes Sondermodell zum 20jährigen Corsa Jubiläum tak to srebrne wymyśliła fabryka na 20-lecie Corsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja ja alles zusammen ! Witamy na forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Elloha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Cześć Jarku Czarku, witamy w rodzince, czuj się jak u siebie :u Wykręcone te malowanie, nie ma co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Siemka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj ..... pamiętaj ze to hobby bardzo wciąga :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witaj ..... pamiętaj ze to hobby bardzo wciąga :uZa późno mnie już wciągneło, ale powiedzcie jak tu wytłumaczyć swojej ukochanej ze tyle zielonych papierków wydaje na jakieś tam płyny, pasty, gąbeczki, ściereczki itp. przynajmniej podobają jej się zapachy tych środków :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ale powiedzcie jak tu wytłumaczyć swojej ukochanej ze tyle zielonych papierków wydaje na jakieś tam płyny, pasty, gąbeczki, ściereczki itp. przynajmniej podobają jej się zapachy tych środków :uPrzekonasz właśnie zapachem środków oraz efektem i pracą jaką wykonasz, uwierz, będzie dobrze. Jeszcze ona się wkręci :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Przekonasz właśnie zapachem środków oraz efektem i pracą jaką wykonasz, uwierz, będzie dobrze. Jeszcze ona się wkręci :u no chyba, że powącha Colliego albo napije się MPC Autobrite przez przypadek (coś gdzieś kiedyś słyszałam o takim przypadku :P :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Siemka, witamy!!! :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi