norshall Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie - z najpiękniejszego miasta na Dolnym Śląsku - Wrocławia;) pozdrawia nowy użytkownik Paweł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 nie rozumie tytulu twojego tematu ;) ale witaj na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Cześć Pawle, DC pozdrawia Wroclove ;)) Jak do Nas trafiłeś? Pokaż swoje zabawki :) Zapraszamy do dyskusji, czuj się jak u siebie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ło mateczko jaki lokalny patriota zakochany w swoim mieście :p Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Kolejny do grona zapaleńców-straceńców :lol: Siemanko :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norshall Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 patriota nie patriota;) u nas modne słówko, baaa, nawet odzież itd. z tym terminem,hehehe ale jak to mówią - ludzie otwórzcie szafy i mówcie do rzeczy:) trafiłem przez przypadek szukając kosmetyków do autka i...od tygodnia czytam i czytam, zrobiłem nawet mała listę potrzebnych specyfików, musicie troszkę pomóc, nakierować, nie wiem w którym dziale najlepiej rozpocząć polemikę?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 wbijaj do pytania newbiesow pomozemy jak mozemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 nie wiem w którym dziale najlepiej rozpocząć polemikę?:)To zależy jakiej natury są te problemy? Dział "pierwsza pomoc" jest najogólniejszym i najlepszym na początek działem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norshall Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 wrzuciłem do newbiesów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witac Wrocek , jakos wkrotce mam tam zawitac do rodzinki na zjazd famylyjny :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Cześć Paweł, Wrocek dla mnie szczęśliwe miasto do zakupu samochodów :u "Przytargałem" z Wrocławia dwa (ostatni we wrześniu) i z obu jestem zadowolony :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi