mariost Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Czy ktoś z was "spotkał" gdzieś taką przejściówkę ? Chodzi mi o to aby były to gwinty wewnętrzne (dziewczynki). Pozdrawiam ;) PS. ...potrzebuję to do BP, do "rotacji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Też to kiedyś przerabiałem jak kupiłem BP z gwintem 5/16 a potrzebowałem M14. Szukałem i powiem Ci że ciężko takie coś dostać. W końcu chłopaki mi na warsztacie zrobili taką przejściówkę ale w międzyczasie kupiłem innego BP a ta przejściówka gdzieś nóg dostała i nawet ostatnio jej szukałem i niestety nie ma ;) Chyba zostanie Ci również tylko rzeźba własnoręczna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi