vhs Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Cześć wszystkim, Nazywam się Wojtek i jestem z Warszawy. Od jakiegoś czasu interesuje się auto detailingiem i zgłębiam ta wiedzę. Na forum trafiłem przez google, przez przypadek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Cześć Wojtku z Warszawy, bardzo miło powitać Cię w Naszych skromnych progach :ymhug: Koledzy i koleżanki opowiedzą co i jak na forum (gdzie piwo, gdzie kawa), ja jedynie zapytam o Twój obiekt do pieszczot ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Rano możesz dostać u nas kawę, kakao, a na przekąskę jakieś ciacho się znajdzie :) Witka :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Cześć Wojtku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 ja jedynie zapytam o Twój obiekt do pieszczot ;))VW Passat B6 Variant - kolor szary metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 I my oczywiście serdecznie witamy :) My czyli ja (Wiolka) i Paweł (ale on tutaj rzadziej zagląda) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Cześć Wojtek!!!! Rozgość się :D :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dzięki wszystkim za gorące przywitanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 A również witam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi