vhs Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Mam takie pytanie jakie macie opinie na temat polerki Silverline Silverstorm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Daj jakiś link do konkretnego produktu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Oto link: http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silverstorm%C2%AE-129659-Sander-Polisher/dp/B0021L95WA/ref=pd_ys_qtk_wl_t?ie=UTF8&coliid=I388A6AID4PQ7C&colid=3AG9UCS8Y867Z&pf_rd_p=217325491&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1501&pf_rd_i=home&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1S8C1KV64S8XJ3GKAEPX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Miałem ten sprzęt i byłem zadowolony,trochę głośna i ciężkawa przy dłuższej pracy, ale na początek może być. Teraz przesiadam się na Lare epl-11, bo na makite jeszcze mnie nie stać :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ta sama "chińska" klasa co Eurotec czy Power Up. Tak jak napisał wcześniej sprinter, do obrobienia jednego auta raz na jakiś czas się nada. Jeżeli uważasz że detailing Ci się nie znudzi to proponowałbym dozbierać i kupić polerkę DA np. DAS-6, a jeżeli to musi być rotacja to już Lare epl-11 jest dużo lepszym, choć droższym, wyborem. Podstawową wadą tych tanich polerek jest to, że mimo iż maja regulację obrotów to nie mają stabilizacji i przy zwiększaniu siły docisku polerka będzie zwalniała. Niektórzy radzą sobie w ten sposób że podkręcają obroty wraz ze zwalnianiem polerki. Jest to jednak cokolwiek upierdliwe i, w dalszym ciągu, nie gwarantuje stałych obrotów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 bawiłem sie trochę silverem i całkiem spoko się nią pracuje fakt ciężkawa, co do stabilizacji to ta którą się bawiłem miała stabilizację i nie zwalniała, obszerniejszą recenzję dopiero będę mógł koło wiosny dać jak się za mdo zabiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ta sama "chińska" klasa co Eurotec czy Power Up.Mirku, nie wprowadzaj w błąd, Power Up nie ma stabilizacji a SS z linka ją posiada (może nie uber gut ale jednak). :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja mam ta maszyne i kupilem z przesylka do polski za 183 zl dokladnie nie mam porownania z innymi maszynami i wczesniej jak kupowalem nie bylo lare ale jestem bardzo zadowolony zrobilem nia z 7 aut i jedyne co mnie w niej wkurza to malowygodny uchwyt i waga ale za takie pieniadze nie mozna miec wszystkiego stabilizacja jest i dziala (nie idealnie ale dziala) i mysle ze jest to najlepszy wybor dla osob poczatkujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Power Up nie ma stabilizacji a SS z linka ją posiada (może nie uber gut ale jednak). :)Sorry, nie przyjrzałem się specyfikacji tylko zasugerowałem się zdjęciem w linku x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi