s.martino Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nowosc od Car Pro 0lOX6XP0JDk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ciekawe to :D I cena w sumie przystępna ale ciekawe kiedy będzie dostępne w Polsce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Podoba mi się efekt :u Na wideo napisali, żeby nie dotykać szyby. Chodzi o nie dotykanie po aplikacji czy w ogóle? Anty foga ma też Autoland - ludzie chwalą ale do pierwszego dotknięcia szyby - wtedy efekt znika. Jaka jest cena tego FF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Fajna sprawa jeśli to jest rzeczywiście takie skuteczne. Swoją drogą to Car Pro chyba wypuszcza jakieś nowe produkty bo pojawił się też Cquartz Ceriglass ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Fog Fight kosztuje ok 6€ 100ml Ceriglass 8,50€ 150ml Z nowosci od carpro jes jeszcze Fixer.250 ml za ok.10€ XQqBtztHC5E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ten Fixer to właściwie do czego? :? bo gość na filmie testuje go najpierw z wełniakiem, podejrzewam, że takie ryski, które miał to by zeszły od wełniaka i pasty do zębów, a nie wełna + fixer + diabli wiedzą ile przejazdów + poprawka na pomarańczowym padzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Niby taki one step polish... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Od Avi z Car pro: ;) Hi Guys lately there were some confusion about the Fog Fight application so i researched this with our engineers and made some tests! we found out that the room temp effect allot the curing of the coat on the glass and thats why it can make the streak or haze if its wiped off too soon.. so here is the update about the application : let cure before wipe off !!!! -5 ~ 20 deg.C = 10 min 20 ~ 30 deg.C = 1 min. make sure you apply on dry surface!! and full covering the glass while applying , spray even twice to fully cover everything this will prevent the streaks and haze you got.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Masz może informację czy dotykanie szyby po pełnym wyschnięciu i wypolerowaniu skraca żywotność FF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Moge zapytac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja bym prosił :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 a co boisz się dziewczyny zabierać do auta JJ. żeby czasem nie dotykały pośladkami przedniej szyby? ty to jesteś praktyczny :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 a i jeszcze nowy cquartz jest :P znaczy ulepszony :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 No i jak Martino? Masz informację o trwałości środka? Ile siedzi sam z siebie i czy dotykanie szyby go osłabia? Tego się boję.. a co boisz się dziewczyny zabierać do auta JJ. żeby czasem nie dotykały pośladkami przedniej szyby? ty to jesteś praktyczny :u:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 szybko odpisałeś :lol: martino to ja też poproszę - może jakieś zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 szybko odpisałeś :lol: Sprawdzał w jakich pozycjach dotykają =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Kurr.. nie mogę z Wami.. :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Avi cos sprytnie odpowiedzi unika...troche mnie to zastanawia :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ciekawe to :D I cena w sumie przystępna ale ciekawe kiedy będzie dostępne w Polsce ;) Powinniśmy mieć ten produkt za kilka dni dostępny w naszym sklepie. Fajna sprawa jeśli to jest rzeczywiście takie skuteczne. Swoją drogą to Car Pro chyba wypuszcza jakieś nowe produkty bo pojawił się też Cquartz Ceriglass ;)Ceriglass jest już dostępny w PL od października ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Avi cos sprytnie odpowiedzi unika...troche mnie to zastanawia :-?Mam nadzieję, że nie pytałeś o ślady pośladków :shock: :mrgreen: Jeśli do tej pory odpowiadał regularnie a teraz milczy to faktycznie zastanawiające.. Czyli dla mnie coraz mniejsza rewelacja na rynku i produkt wart zainteresowania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 JJ produkt mysle ze jest interesujacy....tego co jeszce nie wiadomo to jak z trwaloscia.Bo jesli mam co 3-4 dni klasc na szybe to nie bardzo...Boh...moze ktos kupi na probe i cos opowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Tego typu produkty są już dostępne, ba, Autoland produkuje Antyparę czy jakoś tak. No ale właśnie przeczytałem, że działa dopóki szyby się nie dotknie. Jeśli Car Pro nie będzie pod tym względem inne to dla mnie żadna rewelka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi