minetoo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witajcie drodzy koledzy i koleżanki. Ci którzy mnie znają wiedzą że głównie na KA się udzielam jednak w Waszym miłym gronie też pragnę czasem podzielić się tym co minetoo wyczynia. Tym razem prezentuję pracę bz zbytniego polotu ot po prostu zwykłe odświeżenie autka które już kiedyś robiłem jednak po jakimśczasie "zdziadziało" z przyczyn odemnie nie zależnych.... Ot cała historia w foto poniżej :) Garaż kolegi więc bałagan nie mój :) Zdjęcia tylko telefonem więc nie oczekujcie pokroju R&Sh :lol: -Gloria -APC Meg's -3M -Wolfgang -DP Whell Glaze -PB Trim -akcersoria -14 godzin Enjoy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No widzisz minetoo, robisz ludziom dobrze, starasz się, instruujesz jak dbać a później i tak wychodzi nie po myśli. Niby tragedii nie było, ale lakier porysować w Audi - trzeba być zdolnym ;) Cóż mogę powiedzieć, bardzo mi się podoba, zarówno praca jak i samo auto - męski motor pod maską ^:)^ Garaż to prawdziwa dziupla. Pokrywa studzienki, wielka puszka po Red Bullu, jakiś walający się gość.. :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 JJ dokładnie tak jak mówisz. Jak zrobiłem to pierwszy raz dostał akcesoria i szkolenie a mimo to stało się to co widać. Teraz dostał nowy after care kit i nowe rady a stare zostały powtórzone. Zobaczymy za rok..... Dziupla jak dziupla ale ciepła i na głowę nie padało dało się robić :) Pierwsze mycie moje :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Prezentuje się wzorowo :-bd Oby tym razem kolega o nie lepiej dbał ;) Których korków 3Ma używałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Prezentuje się wzorowo :-bd Oby tym razem kolega o nie lepiej dbał ;) Których korków 3Ma używałeś? Na całości żółty i niebieski a na masce dodatkowo zielony z kasowaniem morki. Hey Pany co jest z tym forum co nas tu tak mało? Dawaj wam komenty druzgoczące :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kiszka :p :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 minetoo Fajnie to wyprowadziłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Coś tam nawet wyszło :lol: A poważniej dobre odświeżenie nie jest złe :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 :f :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ladne odswiezenie :-) Kolor jak moja ex A6. Ladny jak czysty. Btw, mam nadzieje ze nie glinkujesz w obraczce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 na prawej dłoni nie mam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi