SNB SWEDEN Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Zakladam tu nowy temat zeby nie robic zamieszani Mini Spot 25/2 w SNB Lodz, fajerwerkow nie obiecuje ale dobra kawe jakies ciacho tak i mila wspolna pogawedke i wymiane zdan bardzo chetnie :) Min 5 osob jesli tyle sie znajdzie dzialamy , czekam na wpisy 1.SNB SWEDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermitCoraz lepiej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukash Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash Chyba faworkow napieke jak tu elita ze Strykowa wjezdza :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow Mam nadzieje że dotre na czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 1.SNB SWEDEN 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow Mam nadzieje że dotre na czas ;) Dzasz rade :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Shadow Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 apropo listy, bo widzałem na konkurencyjnym forum wpis coby nie wpadać na partyzanta.. trza sie wpisywać w dwóch miejscach czy styknie tu coby nie dublowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 apropo listy, bo widzałem na konkurencyjnym forum wpis coby nie wpadać na partyzanta.. trza sie wpisywać w dwóch miejscach czy styknie tu coby nie dublowac ??Wystaczy tu mam kontrole nad wszystkim :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 tam na KA wpisujących łatwo wyhaczyć :D jest ich dwóch: soll i wstępnie lukas1986. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow 7.Marco(robótka mi się szykuje na sobotę ,ale coś wykombinuje i przełożę ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow 7.Marco(robótka mi się szykuje na sobotę ,ale coś wykombinuje i przełożę ;) ) To moze jednak nie przekladaj zeby Nas klient nie wyklinal :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow 7.Marco 8. blaszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow 7.Marco 8. blaszczu Dobra chlopaki to Ja sie zabieram za te faworki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 to ja wezmę Lavę od Chemical Guys, by było czym te faworki smarować (w drugiej kolejności) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 2. maly_marcin 3. M4ciek 4.kermit 5. łukash 6. _Shadow 7.Marco 8. blaszczu 9. Michal88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Seba jaka godzina otwarcia :!! no i podaj namiary na Twoją świątynię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Seba jaka godzina otwarcia :!! no i podaj namiary na Twoją świątynię...Grota rozkoszy SPA SNB Lodz ul .Rewolucji 1905r nr 44 godzina miala byc 12,00 tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Na moje może być nawet 8.00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Na moje może być nawet 8.00...Nie no spoko 12,00 bedzie perfect , wszyscy wciagna sniadanko w domu wywala ze 2 kawki i dojada na spokoj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Na moje może być nawet 8.00...Nie no spoko 12,00 bedzie perfect , wszyscy wciagna sniadanko w domu wywala ze 2 kawki i dojada na spokoj :) Ja o tej godzinie mam dagens ale jak będzie dużo kawy to dam radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Prawdopodobnie będziemy mieć towarzystwo w postaci pana płytkokładzieja, ale chyba damy radę. Dobra chlopaki to Ja sie zabieram za te faworki :mrgreen: To ja lecę po maskę od favoritki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Prawdopodobnie będziemy mieć towarzystwo w postaci pana płytkokładzieja, ale chyba damy radę. Dobra chlopaki to Ja sie zabieram za te faworki :mrgreen: To ja lecę po maskę od favoritki! I koniecznie cos do wachania :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi