piotres Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czesc Tu piotrek. Z detailingu juz troche wyrosłem, bo najwieksza zajawke miałem ok 2 lata temu ;). Byc moze niektorzy pamietaja mnie z forum KA. Ale wciaz od czasu do czasu lubie sobie porzadnie umyc samochód :f . pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cześć Piotrze, miło powitać w Naszych skromnych progach :) Czuj się jak u siebie, udzielaj się, mamy najlepszą kawę w mieście i najpyszniejsze ciasta od dziewczyn więc może nie będzie źle ;) :u Pochwal się obiektem do pieszczot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Z detailingu juz troche wyrosłemAle chyba się nawróciłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witaj Piotrze! Byc moze niektorzy pamietaja mnie z forum KA.Czerwone 126p i spinka z kolorowymi - dobrze pamietam? Pozdro! :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Witaj Piotrze! Byc moze niektorzy pamietaja mnie z forum KA.Czerwone 126p i spinka z kolorowymi - dobrze pamietam? Pozdro! :-h Dobrze pamietasz :) ! Czerwony 126p juz sprzedany ale jeszcze co prawda stoi u mnie przez kilka dni. A napinki na KA byly doprawdy załosne . Mam nadzieje ze tu az tak ludzie nie sa zaslepieni magia cen kosmetyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ładnie ten malczuś wyglądał! A co do tego, czym są tutaj ludzie zaślepieni to gównie kawa, procenty i streching z płcią piękną =)) Ale myśle, że najlepiej jak opinię wyrobisz sobie sam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Cześć Piotrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 No witaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrCleaner Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Witamy na DC.pl! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vit0 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi