Tony Soprano Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 A ja się zdenerwowałem. Chciałem ściągnąć wszystkie koła do umycia i nałożenia FK Hi-Temp, to jedno było tak zapieczone na piaście, że olałem temat... Za to mimo wszystko potraktowałem ja Spray&Rinse Poorboy's... Niestety, muszę z firmy troszkę estrów kwasów tłuszczowych zabrać i wykąpać w tym felgi ze względu na asfatl... Estry kwasów tłuszczowych = Olren Bioester. który można kupić na niektórych stacjach benzynowych Bliska. Auto poszło standardowo, BTbM DJ, potem tylna klapa, zderzak DJ Gentle Touch, i na całe auto Scholl S40 na żółtym waflu MS. Na dach i tylną klapę nałożyłem FK Hi-Temp. Efekt? Lakier jakby to Czesi powiedzieli, taki świetlniejszy... Ale naprawdę, klapa taka rozjaśniona jest. (nie wiem ile w tym skutku glinkowania, bo na fotkach glinka wygląda nadwyraz nie tak jak u Mirka). Glinkowany róg klapy... Klapa po zabiegu całkowitym: Pociągnąłem też tylną szybę glinką i fotki też niemiłe... Reszta auta poszła BH od Poorboy's, a na to... Niespodzianka. Myślałem o Colli 915, myślałem o PH DJ, myślałem nawet o SN bez BH... Ale otwarłem kopertę od kolegi Mariusza i wyciągnąłem 3D Pro Carnauba. Fajne, niebieskie, tłuste coś, co zawiera dużo Carnauby. Fajnie się to poleruje. Efekt - Widać ziarna lakieru (metalic), lakier troszkę ciemniejszy w porównaniu z Farecla Black Top Glaze (PB przyciemnił i to widać), natomiast taki przejrzysty jest. Insta WWB nadała lakierowi takie płynięcie, natomiast nie było widać detaliczności ziaren. Co do FK vc 3D, to 3D jest dużo cieplejsze w wyrazie. FK wogóle takie chłodne się wydaje. Nie mówiąc już o tym, iż pad mi smierdział naftą... Poważnie. To by było na tyle. Więcej fotek wrzucę jutro, jak będę się nim szwędał po drogach, uliczkach, parkingach w słońcu skąpany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witajcie, By byłem dzisiaj z Martynką, ale niestety tylko na śniadaniu, bo jechała o 12 do Przeworska, do rodziców, to sobie popołudniu wziąłem furkę do firmy, gdzie mam garaż i mój motór. Wjechałem na wagę, gdzie robiłęm fotki Legacy, i też porobiłem kilka obiecanych. Porobiłem między innymi fotki strukturze lakieru (ziarenka), by pokazać jak pięknie 3D Pro Carnauba wyciąga owe ziarenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 No koledzy, nawet sam nox po oglądnięciu auta stwierdził, że wygląda ładniej niż nowe w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Bo rzeczywiście wygląda ekstra świeżo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Mariusz, jak mi się bedzie nudziło, to policze ziarenka matelika w lakierze... Tak je niesamowicie powyciągał. A FK Hi-Temp też niesamowicie powyciagal i rozjaśnił lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 8 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Chetnie też bym go potestował bo wygląda naprawdę nieźle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Przesyłka była dla Was razem. ;) Jak zabraknie mogę dosłać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Przemek, zazdroszczę Partnera.. ;) :lol: Wygląda naprawdę przyzwoicie, musi przyciągać wzrok na ulicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 JJ., zapytaj nox'a jak wolno jeżdże, by sprawdzić, czy przyciąga wzrok... Normalnie, żaden glina się mnie nie ima. A tak naprawdę, to nie wiem, latam nim po mieście, że nawet nie wiem ile, bo jak przekraszam 100, to nie patrzę na licznik tylko na drogę. Ale pewnie nie jednego oślepiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 11 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tia Przemka kusi żeby wykrzesać wszystkie 90 KM z partnera :) Ale błyszczy się jak to jeden z top Detailerów w PL powiedział "Jak psu kule" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi