Venom Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witajcie , mam problem w swojej jednej bmce , otóż odkleja mi się boczek tapicerki. Macie jakieś sprawdzone kleje oraz sposoby na przyklejenie tego materiału ? I też dobrze byłoby żeby klej "nie przeszedł" na drugą stronę . Jeśli o metodę aplikacji chodzi to może pędzlem to robić ? Tylko proszę o poradę jaki produkt wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 zaprowadź do tapicera , zrobi Ci za grosze i będzie idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Wpisałem na Allegro "klej do tapicerki", wyskoczyło m.in. to: Klej BONATERM AS Przy okazji w linku jest krótka instrukcja obsługi. Nie robiłem tego więc nie wypowiem się na temat techniki ani możliwości przejścia kleju na drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dzięki bardzo za rady :) JJ. właśnie widziałem na allegro ten specyfik i nie wiem sam , i tak teraz tego nie będę robił tylko poczekam aż będzie ciut cieplej , póki co zbieram opinie na ten temat. biały u nas nie oddam do tapicera tego ...ostatnio jak oddałem to zginęły mi oryginalne klucze bmw , robiąc fotel zniszczyli mi mate zajęcia pasażera , koszt tego w ASO koło 800 zł . Oczywiście nikt do niczego się nie przyznał , także co mogę to robię sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Dzięki bardzo za rady :) JJ. właśnie widziałem na allegro ten specyfik i nie wiem sam , i tak teraz tego nie będę robił tylko poczekam aż będzie ciut cieplej , póki co zbieram opinie na ten temat. biały u nas nie oddam do tapicera tego ...ostatnio jak oddałem to zginęły mi oryginalne klucze bmw , robiąc fotel zniszczyli mi mate zajęcia pasażera , koszt tego w ASO koło 800 zł . Oczywiście nikt do niczego się nie przyznał , także co mogę to robię sam. Bardzo dobry klej - sam używam, przy zakupie patrz na przeznaczenie aplikacji - pistolet lub pędzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Polecam odwiedzić CASTORAMĘ i zakupić klej w sprayu z TESY. kleiłem nim podsufitkę w sharanie. Robotę robi piękną!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Naprawa u tapicera będzie kosztowała 50zł. Jeśli nie masz materiałów to nie warto ich na jeden raz kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi