SNB SWEDEN Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 W pierwszych slowach podziekowania dla Mx Nowicki za podeslananie klienta :u , dziekujemy bardzo :)Pomysl jest taki zeby zrobic cos ala konkurs, nie bedziemy pisac czego uzylismy a moze Wy naiszecie do Nas czego uzywalismy min 10 produktow wlacznie z padami , a My postaramy sie zrobic jakas mala nagrode, taka mala zabawa na poczatek sezonu :)Projekt wyszedl wzglednie dobrze, natomiast prosimy na przymkniecie oka na lokal prace nada trwaja :oops:Alfa Romeo 15950/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Strzelam: Prickbort, MAC Shampoo, MAC APC, Scholl, SV Shield ;) No no, niezle jak na amatorow. Gabrysia juz widziala? =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Super wyszło, nie dość, że piękna 159-tka to teraz w takiej czerni się prezentuje mega :u Zdjęcia na tym parkiecie super, teraz profi konkret :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Świetna robota :u świetne 50/50 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Świetna robota :u świetne 50/50 :shock:Dziekujemy bardzo, troche gimnastyki bylo bo autko bylo na polerce u lakiernika, co do lakierowania szczeka opada wymiata ale polerka no nie bedziemy mowic zbyt duzo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No super! Shield daje rade :) A jak z mikro ryskami na nim? Ktory to rok - 2006-2007? Podejrzewam miekki lakier. Ile stepow? Hmm Scholl S03ge? S30+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No super! Shield daje rade :) A jak z mikro ryskami na nim? Ktory to rok - 2006-2007? Podejrzewam miekki lakier. Ile stepow? Hmm Scholl S03ge? S30+? Shield fajny ujdzie :lol: Mikroryski nie wiem bylem juz pijany :mrgreen: Stepow duzo bo tak mnie nogi bola ze nie moge se poradzic :lol: :lol: :lol: :lol: Byl tylko jeden Scholl :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Był tylko jeden scholl ale różne pady ? hmm pewnie scholl 17 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Był tylko jeden scholl ale różne pady ? hmm pewnie scholl 17 ?Nie w pracy wykorzystalismy jedynie jedna paste ze stajni Scholla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Po tym zdjeciu chyba raczej nie S17+. Zolty pad po S17+ wyglada troche inaczej, hmmm. Ale zdjecia troche slabe no.. Scholl s03 ge na roznych padach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 to i ja się zabawię: Wheel Cleaner S & A MAC Shampoo MAC APC Tar Extra pasty Deox (minimum 2) Cleaner Fluid SV Shield Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nikon D5000 T&G Remover nowa wersja APC MAC Wheelcleaner S&A Szampon MAC Pady Menzerna Pasta S40 (na cyclo) SV Shield Nielsen Brillance Nielsen Blue Nielsen SAS Deox 2 Ostatnie fotki bardzo fajne ! Dobra robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Seba, ale żeś skomplikowany konkurs wymyślił. Moje strzały: - mazidło - szuwax - czernidło - płyn ludwik - pasta tempo - polerka z lidla w zestawie z futrem 350mm - pędzel malarski - ściera, szmata, stare podkoszulki i majtki - szyby zrobione "na chuchanie" - wosk koloryzujący uniwersalny 17w1 tesco value - do chromów pasta do zębów i cocacola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 wreszcie żeś seba prawdę napisał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Piękne autko i robota również :u Seba, ale żeś skomplikowany konkurs wymyślił. Moje strzały: - mazidło - szuwax - czernidło - płyn ludwik - pasta tempo - polerka z lidla w zestawie z futrem 350mm - pędzel malarski - ściera, szmata, stare podkoszulki i majtki - szyby zrobione "na chuchanie" - wosk koloryzujący uniwersalny 17w1 tesco value - do chromów pasta do zębów i cocacola Dorzuciłbym jeszcze do listy co Seba używał przy Alfie....Polit i cezzar :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Wosk 17w1 - od APC przez Tar'y, IPA i powłoke kwarcową włącznie:). Porządny stuff nie ma co B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Sądzę że to były programy od 1 do 5 na bezdotykówce łącznie za 10zł a wnętrze 5zł za odkurzacz :)) No ale efekt wymiata, pewnie jakaś nowa ta myjnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Myślę, że użyłeś serca i rozumu do pracy przy tym wozie ;) wielki plus za Alfę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Myślę, że użyłeś serca i rozumu do pracy przy tym wozie ;) Oj, nie \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmakira Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Piękna Bella i super robota :D Przed białą miałem czarną i wiem jak trudno utrzymać ten lakier w stanie idealnym. Do Alfy tylko z sercem !!! W myśl hasła wszyskich alfisti: "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Piękna Bella i super robota :D Przed białą miałem czarną i wiem jak trudno utrzymać ten lakier w stanie idealnym. Do Alfy tylko z sercem !!! W myśl hasła wszyskich alfisti: "Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień! Mówi się, że Alfę kupujesz sercem, nie głową" Zgadzam sie Alfy sa piekne, mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie smaczny kasek z tej stajni w naszym baraku :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Właściciel ma jeszcze dojechać z letnim felunkiem - 19" - wtedy zrobimy jeszcze kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Bardzo fajna praca, autko równie piękne :) Jak Wam się pracowało z lakierem Alfy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi