falon Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam wśród "normalnych" ;) pasjonatów autodetilingu siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam wśród "normalnych" ;) pasjonatów autodetilingu siema A kto Ci powiedzial ze Tu sa normalni ? :lol: :lol: :lol: :lol: Klub AA Klub Podgladaczy Klub Adonisow =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 same wytrawne kluby, chyba będzie mi tu dobrze :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Siemanko Radku! Witaj na DC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dobry dobry :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Siema. Przygotuj się bo pewnie dziś wpadnie taki jeden co zaraz będzie chciał zdjęcia fury, kosmetyków, dziewczyny ew. żony =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 kto to taki? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Cześć, witamy na forum nienormalnych amatorów. :-h Opowiedz coś o sobie, skąd do Nas przybywasz, jak tu trafiłeś, od kiedy masujesz? Kosmetyki już pokazałeś, pokaż jeszcze furę, dziewczynę/żonę i będzie komplet. To taki forumowy zwyczaj.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Ponad rok temu sie witałem, ale dawno mnie nie było. Troszke cichawo chyba albo jeszce wszyscy na wakacjach pewnie. Siedzę nadal w Irlandii i piore dywany a jako dodatkowe zajęcie Valeting i Detailing od czasu do czasu sie trafi. Nie widzę wątku w stylu pokaż swoje auto, to pokażę tu. Kilka miesięcy temu zakupiłem i teraz miałem czas na korektę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi