Pavlik Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Nadszedł czas przywitać się i tu :D dla tych co nie znają, Paweł vel Pavlik, podobno jeden z tzw. WWL teamu :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cześć Pawle, Pozwoliłem sobie wydzielić Twój post powitalny z tematu kolegi, dla jasności i czytelności :) WWL teamuA cóż to za team? Zapraszam do aktywnej dyskusji i udziału w życiu forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Prosze mafia weszla juz mamy pozamiatane :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 WWL teamu witamy wu wu zela team :u czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jaka tam mafia...wszyscy wiedzą o co kaman :D szczególnie obóz KRK :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To chyba jakaś tajemnica bo nadal nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witamy na DC! Dzeju to takie sekreciki z KA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Pavlik :mrgreen: cześć :mrgreen: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dzeju to takie sekreciki z KA ;)Ale nie jesteśmy na KA Wojtuś, moim zdaniem, przychodząc do nowej społeczności warto się przedstawić, ilu znajomych z innego forum by nie było, zawsze znajdzie się ktoś tutejszy kto delikwenta nie zna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Słusznie mówisz Dzeju. Mysle, ze Pawel chetnie to nadrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 witam i ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Powitać WWL-a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czołem kapralu ! Mam nadzieję że zaglądniesz tu częściej :) JJ Tak jakoś się przyjęło że jestem hersztem KrakTeam'u a Pavlik kapralem WWL'u takie tam żarciki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Powitać :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 a ja dalej swoje... hej na krakowskim rynku... :f :f no cześć, cześć Pavlik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi