Ari Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam wszystkich. Widzę, że afera kubkowa zaowocowała spotkaniem kilku znajomych nicków ;) Jest i mój mniej znany =)) Mieszkam pod włocławkiem od dziecka marzę o czarnym japońskim lakierze bez rysek. :D Może w tym roku się wreszcie uda :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Siema. Wreszcie się grono z kuj-pom powiększa ;) Z której strony Włocławka mieszkasz, bo ja często jestem w Lubieniu Kujawski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Cześć Ari (autentyczne imię?) To pokaż czym się wozisz, w gronie forumowych amatorów jakie tworzy społeczność DC istnieje przekonanie, że bez zdjęć się nie liczy :D Zapraszam do aktywnej dyskusji i życzę mile spędzonego czasu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czesc Ari Milo Cie widziec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mieszkam pod włocławkiem od dziecka marzę o czarnym japońskim lakierze bez rysek.To chyba jest marzeniem każdego właściciela japońca... :lol: Witamy na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Mieszkam pod włocławkiem od dziecka marzę o czarnym japońskim lakierze bez rysek.To chyba jest marzeniem każdego właściciela japońca... :lol: :mrgreen: Witamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Siemanko!!!! :f od dziecka marzę o czarnym japońskim lakierze bez rysek. :D Może w tym roku się wreszcie uda :-?Zapomnij, zwłaszcza jeżeli jest to japończyk na " H" ~x( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Czołem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Siemanko!!!! :f od dziecka marzę o czarnym japońskim lakierze bez rysek. :D Może w tym roku się wreszcie uda :-?Zapomnij, zwłaszcza jeżeli jest to japończyk na " H" ~x( :D Siema. Wreszcie się grono z kuj-pom powiększa ;) Z której strony Włocławka mieszkasz, bo ja często jestem w Lubieniu Kujawski ;) Urzęduję w gm. Choceń, więc widzę, że będzie okazja do spotkań bo do Lubienia mam ok 20 km :) Zdjęcia padła wstawię jak słońca nie będzie ;) Siemanko!!!! :f od dziecka marzę o czarnym japońskim lakierze bez rysek. :D Może w tym roku się wreszcie uda :-?Zapomnij, zwłaszcza jeżeli jest to japończyk na " H" ~x( :D Japoniec na literę T inaczej kanapowóz :) Avensis Cześć Ari (autentyczne imię?) To pokaż czym się wozisz, w gronie forumowych amatorów jakie tworzy społeczność DC istnieje przekonanie, że bez zdjęć się nie liczy :D Zapraszam do aktywnej dyskusji i życzę mile spędzonego czasu :u Prawdziwe imię to Ariel =)) =)) =)) Jeszcze lepiej hehe ale byłem zbyt młody i nieśmiały, żeby sobie sam wybrać. Szybkie zdjęcia mojego paździocha bez dresingów i innych z racji,że liczy się wnętrze :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Prawdziwe imię to Ariel =)) =)) =))Z czymś mi się to kojarzy :roll: :mrgreen: Ładna czarnulka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi