SzaKal Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To co przyszło w tym tygodniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A reszta? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ożesz Ty, co tam masz za wozidło że 5l brillance? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 reszta będzie jak zrobię porządek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Arek miałem Briliance'a litrówkę i jest tak dobry że cieszy mnie widok 5L ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Nie schodzi za szybko z kapci? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 brilliance? w życiu. miesiąc u mnie się ładnie trzymał w zeszłym sezonie :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Brillance w 5l to najbardziej opłacalna, jak się lubi po każdym myciu smarować mimo, że jest to 1l mi starcza na sezon więc nie dziwie się zakupu 5l bo sam chyba następnym razem wezmę jak już drugi raz 1l wziąłem. Dawaj więcej stuffu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 reszta będzie jak zrobię porządek ;)Sprzątaj sprzątaj bo planuje jak trochę temp. podskoczy podrzucić moją Corsine na pranie środka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Zapraszam cz@rek ;) Panowie ja się bawię w to zawodowo, więc takie 5l starczy mi może na dwa miesiące ;) W sumnie miałem teraz zamówić do opon z VP ale akurat nie było na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Panowie ja się bawię w to zawodowo, więc takie 5l starczy mi może na dwa miesiące ;) A u nas motto przewodnie to... bez zdjęć się nie liczy :lol: Także następna fura do działu projekty :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nowe gadżety ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 że jest to 1l mi starcza na sezon jesteś miszczem- ja mam 1 rok a robiłem milion razy- jeszcze mam go :shock: lare gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nono szakalu dawaj mi znać jak to robi.....mój następny zakup albo makita w zastaw nerki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Lare kupiłem w detailercenter. Dzisiaj cały dzień z nią pracowałem... jak dla mnie mistrz :u przynajmniej w porównaniu z moją poprzednią polerką kupioną w castoramie, jedyny minus to głośność pracy... plusu to stabilizacja obrotów, siła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 że jest to 1l mi starcza na sezon jesteś miszczem- ja mam 1 rok a robiłem milion razy- jeszcze mam go :shock: lare gdzie kupowałeś? Czym aplikujesz i jak często? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zmywakiem kuchennym - aplikuje na dwa auta jedne 15cali drugie 17 cali w sezonie czasem co tydzień- dwa w zimie mniej a tego lare to którego masz bo sa trzy- w sumie dwa - cena też pozytywna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Kupiłem model EPL-11 Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Różni się tylko uchwytem typ D to tak dla pytających ;) No i zbliża się wersja z odkrytą blokadą wrzeciona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 I do wersji plus dodatkowo dostaję się zapasowe szczotki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zapasowe szczotkiA weź z tymi szczotkami.....życia Ci na nie niestarczy, Do wersji plus dostaje się komplet padów jak by co ale ciiii :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Do wersji plus dostaje się komplet padów jak by co ale ciiiihmm gdzie tak dają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 trzeba mieć prasę :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 zmywakiem kuchennym - aplikuje na dwa auta jedne 15cali drugie 17 cali w sezonie czasem co tydzień- dwa w zimie mniej a tego lare to którego masz bo sa trzy- w sumie dwa - cena też pozytywna :D To tak jak u mnie tylko, że na 16 i 13cali, kurde chyba zbyt rozrzutny jestem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 to zależy powiem ci od opon, kumho piją jak głupie na continentalach wystarczy delikatnie przejechać, ma michelinach raz napoiły sie i taka sama sytuacja jak na conti, ale jak dębice albo kormorany to piją jak głupie za każdym razem, ale i tak muszę zakupić coś co daje większy szajn proszę modka o wydzielenie tematu albo przeniesienie naszego wątku o brilliancie do odpowiedniego miejsca :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi