minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Hello :D Mam dylemat bo relacji nie planowałem, zdjęć na "co zrobiłeś przy aucie " za dużo a na "Nasze projekty" za mało"... Ale dobra wrzucę tu wypociny z soboty ;) W sumie nic specjalnego, zadanie to odświeżyć autko. Kilka pianowań Usunięty asfalt Glinka (miała co robić) Cherry Glaze na DA (calkiem sporo oszukało) Colli #915 Dressingi Odkurzanko(dosyć długie) Szalone pędzelki gdzie się da i APC Pink Sheen Stripper Scent :u Tak jak wspomniałem nie ma szału ale już za nieco ponad tydzień wstawię tu coś znacznie bardziej obszernego do oglądania :(|) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Właściciel zadowolony? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No raczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cherry oszukał ładnie ;) Kolor bardzo przyjemny, dbanie o szczegóły jak zawsze :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cherry oszukał ładnie Wolałbym korektę ale cóż....a szkoda bo kolor ma potencjał dbanie o szczegóły jak zawsze Dziękuję staram się doskonalić cały czas :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wyszła Ci ta Toyka 8-) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ładnie, jak zwykle dopracowane detale, co najbardziej lubię ;) Czym udało się tyły kołpaków tak ładnie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Czym udało się tyły kołpaków tak ładnie zrobić? Troszkę Attack troszkę Tenzi PH 14 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 @minetoo - czyta się, że 915 daje "szklistość", którą ja uwielbiam ;) - prawda to? ...bo (pewnie dlatego, że nie ma ostrego słońca) tutaj raczej średnio to widać... ...ale, oczywiście, jak zwykle, spod Twojej "łapy" ;) auto odżyło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Mariusz uważam że 915 ma to "coś" aczkolwiek mam w domu fajniejsze cosie. To bardzo dobre smarowidło :u Szklistość owszem podkreśla :u oczywiście, jak zwykle, spod Twojej "łapy" auto odżyło :oops: :oops: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 minetoo jak zwykle robota na poziomie :u robiłeś już wcześnie te połączenie cherry z 915 ? jak tak to jak to się ma ? heh ale do jednego mógłbym się przyczepić ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Przydało się, Toyota już krzyczała o pomoc ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 robiłeś już wcześnie te połączenie cherry z 915 ? jak tak to jak to się ma ?Tak, wisienka w takim połączeniu staje się przyjemnym cleanerem ale nie wiem jak z trwałością. W sumie nie o to chodzi ;) ale do jednego mógłbym się przyczepić dawaj 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Żeby nie było za łatwo ;) górny, prawy róg zdjęcie nr23 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 :oops: :oops: Jeśli usprawiedliwienia przyjmujesz to nic nie było prane.... Ale i tak co racja to racja x_x Nawet lepiej zawsze to kolejny krok do samodoskonalenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 mam Cie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Przyjdzie i czas na Ciebie :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 OT - Zawsze mnie zastanawia, jak można doprowadzić fotele do takiego stanu? Ja mam 14 letnie auto, jestem czwartym właścicielem, i fotele - pewnie są pokryte warstwą kurzu - ale nie mają żadnych takich plam... O_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ano widzisz można. Generalnie autko nadaje się do porządnego prania. Może właściciel dojrzeje do tego w końcu 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 OT - Zawsze mnie zastanawia, jak można doprowadzić fotele do takiego stanu? Ja mam 14 letnie auto, jestem czwartym właścicielem, i fotele - pewnie są pokryte warstwą kurzu - ale nie mają żadnych takich plam... O_o Z tym akurat nie ma problemu, sam mam taka sama Corolle i po paru latach tez sie pojawily takie plamy, zeszly bez problemu po praniu. A samochód zawsze zadbany i odkurzany. To są takie plamy, które łatwo mogą powstać po zimie. Wystarczą nieco zakurzone siedzenia, troche wody i w miejsach gdzie było mokro i bród się rozpuścił robi się takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRUŚ Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 a co to masz za patyk do tych kratek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Nie patyk :lol: tylko micro ssawka do odkurzacza na mokro :ugeek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Piotruś, mogłeś kupić Peugeota :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Będzie że plotkarz jestem :lol: EOT [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTRUŚ Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 ooo fajna ta patykossawka tylko najpierw trzeba odkurzacz sobie sprawić ...a czasu brak :(( P.S. Nie było Peugeota w takiej cenie i z takim wyposażeniem ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi