minetoo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Czaił się czaił i w końcu przyjechał. Rok się czaił, bał się czy co? :lol: No to jest. Auto jedno z dwóch jutro drugie identyczne :( Samochód czy brudny czy czysty zawsze w sobotę jest na myjni ręcznej myty, sprzątany i "pastowany" x_x Uwaga! Zdjęcia są tak słabe że gdyby były kawą same by się przewróciły :-q No to jedziem. Tu mi się podoba :-? Felgi w sumie też.....szkoda zę nie miałem jak zdjąć :-q Miejsce na którego punkcie mam fioła i się zawsze wszystkich czepiam :geek: Oddajmy asfalt drogowcom :-h Działamy.... Zdjęcie specjalnie dla Was \:D/ Zestaw na felgi :-bd Pierwszy prewash Jakieś tam wygłupy Mycie zasadnicze Zobaczymy.... No to zobaczyliśmy :-bd Drugie mycie Suszymy :roll: :ymparty: :ymparty: :ymparty: I nadeszła chwila najgorszych zdjęć jakie mogłem zrobić x_x x_x Wszystko przez mało czasu dziś przepraszam :oops: :oops: Coś tam się świci...szału ni ma :ymdevil: Jutro chyba za drugie się zabiorę, może będzie więcej czasu to pofocę ładniej :( :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 good job widzę że też lubisz megsa, kolejne apc też będę brał od nich, jak się g101 skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Świetnie :u powiedz mi jak tak dokładnie udaje ci się umyć nadkola nie odkręcając kół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Piter, Nie narzekaj, fajnie wyszło :u A zlecenia na wnętrze nie było??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Szkoda że nie ma 50/50. Czym czyściłeś nadkola, i usuwałeś smołę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Piotrze, nie ma sie co krygowac, ósemka odswieżona b. przyzwoicie. Przydalaby sie 50 z tego, jak sobie hdc poradzil :) No i zdradz sekret jak radzisz sobie z tymi miekkimi nadkolami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Oj panowie, testujecie moją cierpliwość [-x Jakieś normy muszą być, całkowicie pasa nie popuszczę więc zabieram się za czyszczenie wątku, Wasza niewinna szydera znika w bezgranicznych czeluściach internetowych przestworzy. Co do samej pracy. No cóż powiedzieć. Dobry valet ;) Przyłączam się do pytania o materiałowe nadkola. Dużo wody i szorowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Fajna praca ;) Parę pytań - czemu takie brudne kafelki w dziupli? :D Te na ścianach oczywiście Meg's dobrze czyści Ci koła, itd? Bo ja jakoś nie mogę doczyścić swoich tym :evil: Mam wrażenie, że trochę słaby jest... Srebrny też może dobrze wyglądać, mam nadzieję swój nie gorzej wyprowadzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 powiedz mi jak tak dokładnie udaje ci się umyć nadkola nie odkręcając kół Jak JJ napisał dużo szczotkowania, wody, cierpliwości no i killer chemia PH 14 :shock: A zlecenia na wnętrze nie było??? Będzie :D Szkoda że nie ma 50/50 Czas :oops: A smoła naftą...tak starej szkoły jestem.... Oj panowie, testujecie moją cierpliwość ^:)^ ^:)^ Dużo wody i szorowania?Bardzo dużo. Doprowadzenie tych nadkoli do stanu akceptowalnego to 1.5H :shock: Zdjęcie 4 kół w A8 to nie taka prosta sprawa niestety ;) czemu takie brudne kafelki w dziupli?To nie moje miejsce ja tam tylko gościnnie jak trzeba ;) Meg's dobrze czyści Ci koła, itd?Dobrze. Jak są dziady to leci co innego :u Dziś chyba będę miał drugą to ją podepnę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Audi nabrało 'kolorów' :u Nadkola są fajne, szczególnie po zimie jak nikt tego nie myje... Ale tą KOŃCÓWĘ od 'suszarki' to byś sobie umył czy tam pomalował... byle nie na .... RÓŻÓWO :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Marcin gdyby miejscówka była moja to i płytki i końcówka kompresora były by w nienagannym stanie... :-?? A tak to cieszę się że od czasu do czasu mogę tam się rozłożyć z zabawkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kawał auta jest, wczoraj z A7 walczyłem to podobnie. Dobrze wyszło :u Za materiałowe nadkola podziw, nie lubię ich czyścić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Toż to long >?? fajny pre wasch , szkoda że bez korekty :roll: fajna praca z detalami B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Nie long. No korekty brakuje troszkę by się ziarno pokazało. Ale może się prześpi z tą myślą i podstawi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi