Sucre Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam Potrzebuję jakiś miękki BP, mój jest strasznie twardy i bardzo przeszkadza to w pracy na wyobleniach lub krawędziach. Co możecie polecić?? Jest tego trochę a nie chciałbym kupić czegoś równie twardego co używam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 twój czyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Dość miękki jest 3M niestety drogi. Ja jako miękkiego używam Boll'a Flexi też ma piankowe BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ja mam 3Ma i jak dla mnie jest boski :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 a mam 3Ma i jak dla mnie jest boski Po dłuższym obcowaniu i porównywaniu Białego Flexi vs 3M - 0:1 dla 3M . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 jest miękki ale jak trzeba to jest twardy- tak jak każdy mężczyzna potrzebuje :f :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Polecam żółty flexi. Pianka bardzo podobna do 3M, a cena dużo lepsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi