qbejs1 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Siema, Jestem Kuba, od kilku lat intensywnie interesuję się detailingiem, głównie z powodu mojego auta VW Corrado, które odbudowuje i szykują na różnego rodzaju imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Piekne auto Kuba :u , milego pobytu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witamy na forum scyzoryka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witaj i pochwal się perełką :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs1 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Trochę o moim "meblu garażowym" można tutaj poczytać :) http://corrado-database.nl/index.php?item=view_corrado&id=2560 Jak dziś czas pozwoli to wrzucę w odpowiednim dziale tematy o pracy nad moim autem i pewną Lanicą Thesis, która była dla mnie wyzwaniem :) Z fot detalinigowych :) Ogarnianie corrado po odbiorze od lakiernika I jeden shot z pracą nad Thesis ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witaj! Miło Cie widzieć na DC.pl Zyczymy mile spedzonego czasu wśród detailingowych amatorów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 witamy! na vwzone widziałem jak robiłeś thesisa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 O cholera, piękny ten Vwej, gratuluje i zazdroszczę auta :u Ile to ma teraz koni? Witamy na forum DC, zapraszam do aktywnej dyskusji i dzielenia się wiedzą z innymi użytkownikami :ymhug: :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbejs1 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Po ukończeniu wszystkiego jakieś 250% seryjnej mocy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Czołem, ładny korek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi