minetoo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Moi drodzy oto krótka historia z "mycia i sprzątania" VW Polo które to ciężko pracuje i w końcu dostało swoje 27 godzin uwagi :). Prolog-prace tapicerskie..... Wygnieciony fotel. Część pierwsza-myjemy, wszystko myjemy... Tu też jest brudno :) Trochę poniosło... Mycia cd... Wiedziałem że coś tam musi bhyć brudne :) Część druga-wnętrze... Część trzecia-poprawki lakiernicze mniej lub bardziej udolne ale samodzielne cieszą bardziej :)... Część czwarta-modzenie tego i owego... Część piąta-korekta ale z racji tego że to nie dziad to tylko pro forma.... Część szósta-zabezpieczenie tu i ówdzie :)... Część siódma-wyniki... Niestety jak zwykle zdjęcia tylko komórką i tylko w garażu bo jak zobaczycie pogoda pozwalała na uchwycenie tylko kropel deszczu :( To by było na tyle. Kolejnym etapem jaki chcę przeprowadzićna Polo będzie kompletny wet i zrobienie na idealnie równe lustro. Noszęsięz tym zamiarem już rok prawie i mam nadzieję że w końcu znajdę na to czas. KONIEC :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vokaito1 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Super praca, jestem pełen podziwu, dokładność onieśmiela .. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Poprawiłem linki... Oby tak dalej Rozkręcam się i poprawiać się sam staram non stop :D Dzięki :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no no no z zaciekawieniem oglądałem foty i myślałem już że drzwi też będziesz ściągał :D dokładność pro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ale kozacki projekt :shock: :shock: :shock: Foto relacja - brak słów :u Piter Pan!!! :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Będziesz dziś w domu? Jeśli tak to dzwonię po kaftan :ympeace: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Trochę cię poniosło ... i tak nikt aut nie oglądał heh :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bardzo obszerna relacja, przeglądarka odmówiła współpracy i nie załadowała wszystkich zdjęć :roll: Możesz pokazać ten zderzak z bliska jak wyszedł po sprejowaniu? Dawałeś tam szpachlę czy tylko kolor uzupełniłeś? Podoba mi się Twoje podejście do detailingu Piotrze, tak trzymaj i pokazuj mi, amatorowi, właściwy kierunek w dbaniu o auto :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 po raz kolejny powiem... Minetoo Ty nie jesteś normalny :lol: super robota. Zapodaj ten sderzak po tuningu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St@nley Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Hehe :D a jednak kwestia czasu i zdejmowanie zderzaków stało się faktem, ja w swoim przy pozimowych porządkach ograniczyłem się tylko do zdjęcia nadkoli ;) co tu pisać - ogarniasz temat :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nice Job :u Piotrek gratulacje super praca i relacja, koncowe zdjecia nawet jak z komorki to i i tak widac ile w to pracy wlozyles! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 No nie pitol mi, że żeś tą klamkę zostawił w takim stanie [-x - bo oczywiście zdjęcie zrobione typowo na wabia ^:)^ A tak to...Panie...no nuda no :f :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art'ek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 praca kozak :u pelen szacun :ymapplause: nie powywalalo ci bledow na kompie w aucie po zmianie zarowek na ledowe?? czy kupiles je juz na szynie can?? czy w polowce nie ma takiego systemu jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 i tak nikt aut nie oglądał heh To nie na pokaz to dla "świętego spokoju" :lol: Możesz pokazać ten zderzak z bliska jak wyszedł po sprejowaniu? Dawałeś tam szpachlę czy tylko kolor uzupełniłeś? Dorzucę fotkę ale nie ma co, to było zadanie aby "z daleka jakoś wyglądało" bo szpachli nie miałem a wyzbierałem tylko to co było pod ręką. Zderzak i tak do wymiany bo już strzela tu i tam :D No nie pitol mi, że żeś tą klamkę zostawił w takim stanie Właśnie klamka ! Idę do garażu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja tam okiem rzuciłem jak wychodziłem :) Nie wiem czy opłukałeś gdzieś na miejscu jeszcze, ale po trasie źle nie wyglądało Polo :). Jedynie prawa przednia lampka zaparowała trochę :( Robota jak najbardziej fajna, ilość szczegółów powala, wymyte wsio :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Kolejna praca i kolejna (zarówno jak relacja) bardzo dogłębna, od podstaw, i pełna detali. Ogólnie w Twoich pracach podoba mi się zabawa z tymi wszystkimi szczegółami, a nie 100 zdjęć 50/50 korekty lakieru... ;) Nic nie da się przewinąć szybko u Ciebie ;) Ostatnio pisałeś że zrywasz z Rain-Xem, a tu proszę :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 I ile piw tym razem za to wszystko dostałeś? ;) Praca lux! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Świetna robota! Ilość zdjęć i dbałość o detale robią ogromne wrażenie :-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Czyścioszek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 You crazy, maaaan ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a podwozie? :f :f :f jest git w sumie :-B masz zdjęcia z dalsza całej budy? nie chcesz tylnych świateł od 9n3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 masz zdjęcia z dalsza całej budy? Daj na pm jak wyglądają te lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ale ten prawy błotnik po malunku nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bystre oko :D Nie tylko ten ;) Panie jak znajdę czas to zrobię pełny wet i nic już nie będzie straszyło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 dobrze mu w tym czarnym znaczku :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi