MARCO Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 zrobię pełny wetAle wet koloru nie zmieni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ale wet koloru nie zmieniTo pomaluje się :D dobrze mu w tym czarnym znaczku Taka fanaberia hehe nawet wyszło :D Ma być cicho ciemny.....a robi zamieszanie oj robi :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 cichociemny wół roboczy, mało kto mu dziś podskoczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Może być, nawet bardzo ;) Mnie też ostatnio tak poniosło przy czyszczeniu auta ojcu, no prawie tak bo tylko nadkola i tylny zderzak wyleciał :oops: Widzę, że też jesteś wyznawcą pędzelków DEXTER z LM, mega są, chyba musiał jakiś detailer maczać w tym palce :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 DEXTER z LM, :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dobra robota Ale najbardziej podoba mi sie miejscowka Moize i ja kiedys sie takiej dorobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Też bym chciał taką mieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Myslalem ze to u CIebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 u Miba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 ohhhh damn... co za zajefajny projekt, kiedy ja znajdę czas aby swojemu auto coś takiego zafundować. Czekam na ten luźny dzień już rok :( Rozumiem, że teraz można sprzedać to auto jako nówka z salonu ;-) Gratuluje zawzięcia, szczególnie robota pod zderzakami.... ahhh :u :u :u :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi