kanar Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Przemku kupiłem na próbę tego Rapida i myślałem że będzie mocniejszy, jakoś mnie nie powalił mocą na kolana, myślę, że Szyba może spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Krzysztof, to który Surface jest najmocniejszy? Może mi się coś pofyrlało. Myślałem, iż Rapide to ten najmocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 No właśnie ponoć ten Rapid jest najmocniejszy, ale przy zielonym korku 3M to jest wykończeniówka dla mnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 1 raz project opisany czekam na komentarze krytyke i może jakieś plusy :) czy po tej pascie surface można dać SSR 1,0 i potem wosk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi