Tal Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam Mam na imię Jarek pochodzę z Żor jestem nowym w tej dziedzinie i stawiam pierwsze kroki mam nadzieję, że tak samo mnie to pochłonie jak Was :) zawitałem tu bo chcę chłonąć wiedzę więc najbardziej się skupię na czytaniu ciekawszych wątków "od deski do deski" czasami spróbuję o coś zapytać więc liczę na Waszą wyrozumiałość :oops: a tak na marginesie cieszę się,że tu jestem wśród doświadczonych ludzi dodatkowo interesuję się fotografią, car audio i motoryzacją....pozdrawiam wszystkich starych weteranów ,bywalców,nowych użytkowników i tych co zawitają tutaj wkrótce....a teraz nyny Dobranoc (-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam Tal...o tej porze dobranoc? Czytaj i pytaj a napewno ktos odpowie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Cześć Jarek. Witamy i zachęcamy do czynnego udziału na forum :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witam ..pozdrawiam wszystkich starych Witamy,ale z tymi starymi to bym nie przesadzal jeszcze sie trzymam :lol: Milej zabawy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Cześć Jarku, witamy na forum DC :ymhug: Atmosferę mamy przednią więc mam nadzieję, że zostaniesz z Nami na dłużej :u Zapraszam do aktywnego udziału, nie wstydź się, tu wszyscy są amatorami :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ...a my witamy Tal'a :D W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witamy na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witaj Jarku! Choć daleko ode mnie to w Żorach bywałem pare razy kiedyś tam... Zyczymy dobrego odbioru i miłego spędzania czasu na DC.pl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrizio1985 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 najbardziej się skupię na czytaniu ciekawszych wątków Wszystkie są ciekawe, ale chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo to jest wciągające. Na początku siedziałem po 8 godz. dziennie i chłonąłem wiedzę, także 3mam kciuki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Witaj nowy kolego :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Cześć! Zaglądaj jak najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tal Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Dziękuje wszystkim wszem i wobec za miłe przywitanie zadziałało to jak magnes więc na pewno Was nie opuszczę....dziękuję :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi