minetoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Hello :) Uprzedzam zdjęcia słabe bo na szybko i bez pomysłu na relację ale mimo to wrzucę a co ;) Zabawna sytuacja troszkę bo kumpel przyjechał zgarażować u mnie auto na 2 dni i zaczął od słów "patrz jakie nawoskowane" To mnie sprowokowało :lol: Po krótkiej rozmowie poprosił o usunięcie (zawoskowanego) asfaltu i lekkie odkurzenie.... Zrobiłem a resztę dorzuciłem od siebie :D Na zewnątrz: -killer z PA -domycie zakamarków, nadkoli itp -dekontaminacja -SRP maszyną -Colli 915 -DP WheelGlaze -Endurance -303 -RainX Wewnątrz: -odkurzanie -APC -NaturalLook -Glass Cleaner Parę quick shotów Mam nadzieję że zauważy różnicę między "woskowaniem" a woskowaniem. Golfinę mam prać jak się ociepli więc może namówię na korektę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobre Panie dobre :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Dobre, dobre:) Typowy garaż i kalendarz z gołom babom :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Garaż i kalendarz nie mój choć jak by nawet to do gołych bab nic nie mam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak zwykle super :u Widzę że killer z PA daje rade, tak ładnie z uszczelek leci ... Ile czasu Tobie zajmuje taki komplecik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Nice Job...a nie trzesa ci sie reca jak te kobity na ciebie patrza :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Widzę że killer z PA daje rade, tak ładnie z uszczelek leci ...Właśnie że tak poleciało dopiero po ruszeniu pędzelkiem z APC. Ile czasu Tobie zajmuje taki komplecik ? nie wiem..5 godzin? Tak jakoś. Dziś się jeszcze odrywałem tu i ówdzie od roboty. Generalnie starzeję się i już się nie spieszę jak kiedyś :p a nie trzesa ci sie reca jak te kobity na ciebie patrza Stare jakieś są :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Co jest stare? kobity czy rece :lol: co to jest -killer z PA ? Bo cos sie jeszcze w waszych skrotach polapac nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Stare baby :lol: Killer z PA to piana o dyskusyjnym stężeniu NaOH nakładana pianownicą pod Karcher'a ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Czyli po PA jeszcze osobno jechałeś uszczelki APC pędzlem, yes? ;) Ogólnie jak zawsze :u :u :u No i znowu widzę, że miałeś odstawić RainX'a, a tu jednak... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ahh ok Naoh :u w Norwegi to do lutefisk dodaja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Czyli po PA jeszcze osobno jechałeś uszczelki APC pędzlem, yes? Dokładnie, jak zawsze :D No i znowu widzę, że miałeś odstawić RainX'a, a tu jednak... Muszę go wypaćkać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Na felgach przy śrubach już tak starte czy nie domyte? :-? Dobry wash&wax a jak :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Starte :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jakbyś napisał ze po 22 godzinnej korekcie i to i tak bymy uwierzyli :) Na ostatnich zdjęciach wygląda lala :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piter, Podobają mi się te Twoje robótki "od niechcenia" :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Piotrze, będę w Wieliczce na kilka dni, potrzebuje garaż bo dbam o auto i regularnie je woskuje, miałbyś coś dla mnie? :mrgreen: ;) A jeśli chodzi o pracę. Nie wiem. Może być. Chyba. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 JJ zapraszam w moje skromne progi :) Marco wiesz...zdjęcia można tak zrobić żeby było piknie. Żeby nie było cykam bez zbędnego namaszczenia ot takie strzały z kieszeni. Jest w miarę dobrze na golfie jak wiadomo srebrny ale.... Polo w identycznym lakierze po korekcie wygląda niebo lepiej. Srebrny po robocie nabiera chromu i pokazuje ziarno. Wiecie o co chodzi... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak na 5 godzin to jak zwykle :u Trzeba przyznać, że było dobrze "zawoskowane" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herusek14 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Srebrny po robocie nabiera chromu i pokazuje ziarno. Wiecie o co chodzi... :D Dokładnie.. jak srebrny to tylko z grubym ziarnem a jak czarny to najlepiej akryl.. ;) Jak na "starego dobrego giełdzioża" przystało to praca szybka i dobra :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Moje ulubione połączenie SPR plus coli :u , praca :ymhug: lubie Weź Piotrek się do KDSów zatrudni do rozkręcania :lol: i pucowania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 do rozkręcania Tam to najwyżej do tego :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 UP!!! Kolega wrócił. Twierdzi że mył nawet kilka razy.... Jest progress bo zamówił szampon taki jak trzeba ;) Sam poprosił o małe co nie co :u Kolejny zarażony :D No to lecimy.... Takie przyjechało.... Kilka zdjęć z "czyszczenia" Kilka zdjęć ze "smarowania" Oraz parę fotek z "oglądary" Kolejnego powrotu spodziewam się tak na zimę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Co robiłeś maszyną na szybie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Cleaner AutoGlym'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi