minetoo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dlaczego FK1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 bo colli już nei było- praca extra :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja bym tym autem w zimę nie wyjechał bo by to było pierwszy i ostatni raz.(migotanie przedsionków gwarantowane :lol: ) Stan zdrowia by mi się bardzo pogorszył no myśl o soli drogowej Relacja super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ładnie wyszło :u to teraz kolej na drugie A4 ps. jak Ci się jeździ na 18' przy silniku 1,6??? Toczy się, tyle :) Niestety, nie będzie to relacja typu WOW, ostatnio przyjęta na forumNie sądziłem, że My jakieś typy przyjmowaliśmy... ;) Praca fajna, auto którego zazdroszczę wiecznie czyste.. Zdziwiłem się tylko, że jeździsz nim zimą. Myślałem, że oczko w głowie nie wyjeżdża z garażu na biały puch.. Torsena też trzeba dotrzeć na śniegu, wyjeżdża sporadycznie, nie mam takich warunków żeby całą zimę auto mogło stać... Dlaczego FK1000? W zeszłym roku było colli, teraz FK :) bo colli już nei było- praca extra :u Colli stoi na półce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W zeszłym roku było colli, teraz FKTo ja się pytam dlaczego? Czemu tak sztampowo? Jest więcej kosmetyków "na zimę" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jest więcej kosmetyków "na zimę"No właśnie... 8-| ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 W zeszłym roku było colli, teraz FKTo ja się pytam dlaczego? Czemu tak sztampowo? Jest więcej kosmetyków "na zimę" :( Niestety, nie na wszystko są fundusze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi