SZyBA Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ale też jak M5 tył napęd więc się zgadza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatS Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 No tak myślałem że kolega ściemnia z tą Mką. Jak 126p to uważaj bo tu zapotrzebowanie na części jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ooo... Cześć Dzinkins ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Cześć Mariusz, witamy na DC :ymhug: Opowiedz Nam coś o sobie, pochwal się zestawem do masażu oraz obiektem do pieszczot, powiedz od kiedy na to chorujesz :) Zapewne panowie już dawno zaprosili Cię do kółka AA, rzekłbym, że te dwa uzależnienia idą ze sobą w parze. Przynajmniej tu na forum :lol: Słyszałem, że miałeś jakieś przygody z rejestracją, w imieniu administracji, przepraszam za utrudnienia ^:)^ :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Oj dawno nie zaglądałem ale się poprawię! Dzięki za przywitanko :ymhug: A od kiedy choruje, co, gdzie, kiedy itp może niedługo przedstawię w galerii ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi