cz@rek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Z racji iż od zainteresowania się i zakupu pierwszych produktów minęło pół roku postanowiłem pochwalić moją małą kolekcją, zwaną skromnie "moimi manelami" przez moją białogłowę :mrgreen: I moje oczko w głowie czyli stuff od AF Narazie jeden wosk a raczej tester ale muszę najpierw przetestować czy mi się spodoba smarowanie naturalnymi (jak tak to może Pete albo Reds bo niestety na coś od ukochanego AutoFinesse narazie mnie nie stać :( . Oczywiście tutaj tylko sama chemia oprócz tego trochę szmatek marketowych jak i tych z 2 cyfrową cena, pęndzelki aplikatory 2 wiadra i tyle, polerki brak bo narazie próbuję ile da się wyciągnąć ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 AF tyle :D, kurcze też na nie zachorowałem trochę i chce zebrać powoli małą grupkę, bo na razie mam 3 :). Właśnie możesz powiedzieć coś o Spritz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Właśnie możesz powiedzieć coś o Spritz?Pachnie fajnie ( gdzies przeczytałem że jak gumy kulki i to właśnie ten zapach) na początku się przeraziłem bo jak przyszłą paczka to wszystko nim pachniało w środku i bałem się że jest za mocny ale po użyciu zapach jest delikatny żeby poczuć coś mocniejszego trzeba wsadzić nos w plastik. Co do wyglądu (narazie wypróbowałem na jednym głośniku do kompa) to po prostu fajny matowy natural i w dotyku jest fajnie matowy nie sprawia wrażenia tłustości. Jak pogoda pozwoli czyli nie odmroże se tyłka planuje jakiś teścik najpierw Total vs. VP Interior APC & Spritz vs. Natural Look Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No to fajnie bo cena mniej więcej zbliżona to PB NL i PS od autbrite, więc czekam na porównanie z NL :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Bardzo widoczne oznaki zbieractwa :D Czekam na więcej, obaj wiemy, że to Cię nie ominie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Drobniutki Updejt I oczywiście jak my wszyscy ja już nic więcej w tym roku nie kupię :-t nie ale tak na serio muszę spasować bo trza jechać na wakacje w końcu nie samym detailingiem człowiek żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 napisz coś od GC megsa, używam UQD i ciekaw jestem jak się ten nowy QD spisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Narazie go tylko niuchnołem i pachnie tak mlecznie słodkawo jak połączenie NLa i cuksów Werders Orginal ale na pewno pokuszę się o mały teścik np z Reloadem bo GC tez ma przyciemniać lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jestem Słaby :lol: - Kolejny Up. Premiery AF zawitały na Opolską ziemię, uprzedzając pytania Temptation pachnie super wg. mnie cytrusowo z dodatkiem ananasa, Satina bedę testował w ten weekend i tez pachnie :u jak trochę słabszy Spritz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Coraz więcej AF :u Czekam na jakieś słowa z użycia temptation i satin :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 oraz więcej AF :u Czekam na jakieś słowa z użycia temptation i satin :) Jedni lubią krzyżyki inni o-umlauty a ja lubię te zawijasy. Tescik będzie, może jutro uda mi się coś zdziałać jak pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Małe uaktualnienie moich maneli, a przy okazji jak toś ma zamiar wąchać IronOuta to róbcie to na dworze i broń borze niech wam się nie wyleje capi podobnie do IronXa no może ciut lepiej przynajmniej na pawia mi się nie zbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Będzie ręczna korekta ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Mission completed. AF wygląda super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Będzie ręczna korekta ?;)Niestety tak a czemu niestety gdyż w garażu prądu brak a mieszkam w bloku więc przez zimę trenuje bicha a na wiosnę ruszam trochę narazie poeksperymentowałem z padami na kawałku maski i najlepiej spisywał mi się ten twardy od VP Mission completed.AF wygląda super :uNie no jeszcze pare żeczy by się znalazło ale na ten rok koniec serio albo się zaszyje czy coś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wiosna ma ponoć w następnym tyg. przyjść więc rozpoczynamy wiosenne porządki i śup wszystko do jednej torby (no przynajmniej większość), naprawdę dobrze wykonana sprytna torba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi