piotr320 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam wszystkich... Mam na imię Piotr, pochodzę z okolic Łowicza, a dokładnie małej miejscowości Gągolin Południowy.. Chciał bym jak najwięcej dowiedzieć się o detalingu i myślę, że bardzo dobrze trafiłem.. Pzdr.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witamy :-bd Łódź, Piotrków i okolice "zagłębiem" Polskiego detailingu 8-) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witaj Piotrek, i choć nie jest to jednoznacznie opisane, to zmniejsz proszę zdjęcie w podpisie, bo przy pisaniu postów strasznie zlewa się z treścią i w sumie nie wiadomo czy to treść czy podpis ;) ot taka moja sugestia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witamy na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Cześć Piotrze, Mam nadzieję, że znajdziesz tu mnóstwo przydatnych informacji i zostaniesz z Nami na dłużej :ymhug: Pamiętaj, detailing uzależnia ;)) ps. Piękna bawarka :) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr320 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dzięki za miłe przywitanie.. :-bd JJ. dzięki.. :oops: Staram się, żeby taka była,a z waszą pomocą będzie jeszcze ładniejsza.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 oo widzę kolega z bmw-sport ;) witamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Witam :) Kojarzę kolegę z jakiegoś forum BMW ;) Czyżby BMW3Er albo BMW Sport? Bardzo ładna ta Twoja E46 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jak babcie kocham ziom za plota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi