szynka Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mam je również. Ale używam tylko do delikatnej chemii - mycie okien, APC w małym stężeniu do przecierania środka, czasem IPA, jakiś QD/sealant ale generalnie nie lubie ich bo są dla mnie za małe i nieporęczne, a że ładnie wyglądają.. heh I przy tych środkach żadnego dziwnego zachowania nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 szynka musi mieć dużą butlę w ręku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Szkoda, mam białe/przezroczyste i są lepsze niż czarne :) jak to mówią... "klient nasz Pan" więc od jutra w naszym sklepie będą przezroczyste atomizery PET :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 U mnie, 2 z czterech w ogóle nie działały od nowości. Nie pamiętam już gdzie je kupiłem, dorzuciłem po prostu do jakiegoś zamówienia, chyba w PolishAngel. Wiem, ze już ich więcej nie kupię [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 No u mnie też lipa, na 5 atomizerów 3 już padły, jeden od tar-removera, 2 od Odourkilla od Nielsena po kilku psiknięciach a trzeci chyba po jakimś apc na samym początku :? Ogólnie to mam jeszcze 2 kpl. nieuzywane, ale sam nie wiem do czego je wziąść 8-| Butelki po Prickborcie, po megsach wszelakiej maści przetrzymują wszystko, od płynów do mycia silnika, po piany, tary, zapachy i ch.. wie co tam jeszcze :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 czasami - zależy od środka użytego te 24mm miewają tendencje do puszczania środka pod triggerem czyli niby pryska normalnie ale też extra leci Ci po palcach :/ natomiast do TarRemovera te małe pod 24mm - jakiekolwiek by nie były czarne/białe/większe/mniejsze - się nie nadają! tutaj tylko te wcześniej czarne od Valet Pro (loffciam!) ew. ponoć te same Crayon czy coś takiego - biało niebieskie. Szt. kosztuje ~12zł, ale siedzą nawet w tarach, nie przepłukuję bo nie ma takiej potrzeby. Oczywiście oba są pod duże PET/HDPE z gwintem 28mm. Dobre atomizery ma też SNB w Pricku czy Sanesolvie - wyglądają tandetnie, ale jak na razie jakość jak tych co wspomniałem przed chwilą, super! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy1117 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Marek u mnie poniższe trigerki funkcjonują już rok...poszukaj takowych ( te są chyba z Temachem) Mam takie i 2 mi padly. W jednym byla woda do glinki, w drugim lubrykant vp tez do glinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dobre atomizery zaczynają się od 18 pln To po co poruszać temat jakiegoś gxxxa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i pozamiatał... :geek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi