graczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam jestem tu świeżak i chciałbym poduczyć się polerki, gdyż moje auto jest w opłakanym stanie. Starałem się czegoś doczytać doszukać ale wszystkich odpowiedzi nie znalazłem. Nie chcę zaśmiecać forum więc tu się zapytam czy mogę stworzyć temat opisujący mój przypadek z autem? Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć Artur, My tu na forum jesteśmy m.in. po to żeby sobie pomagać :-B Zapraszam do działu "Pierwsza pomoc": http://www.detailingclub.pl/viewforum.php?f=32 Załóż wątek i opisz swój przypadek. Pamiętaj tylko o naszej "żelaznej zasadzie" - bez zdjęć się nie liczy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witamy na forum ! Napisz skąd jesteś, czym jeździsz itd :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Napisz czym jezdzis ale nie pokazuj swoich kobit :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Napisz czym jezdzis ale nie pokazuj swoich kobit :lol:Nie słuchaj kolegi :mrgreen: Witamy na DC, przyjemnego pobytu życzę, mam nadzieję, że pomożemy w problemie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witaj Artur! Zyczymy dobrego odbioru i miło spedzonego czasu na DC.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graczyk Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam. Jeżdżę wysłużonym ale nie zawodnym puntem mk1 3 drzwi. Autko dowiozło mnie do Anglii gdzie obecnie zamieszkuję. Poniżej fotki brzydkiego lakieru. W dziale który podał kolega opisze dokładniej mój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi