PLEX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Własnie zaczynam przygodę z detailingiem mam nadzieje że obecność na tym forum pomoże mi właściwie zadbać o moje auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 O napewno duzo lektury zasady nr 1.Pokaz JJ siostre, zone , matka i jak babcia zwawa tez sie zalicza :lol: nr 2.Natychmiastowe dolaczenie do klubu AA nr 3.Pokaz bryke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLEX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 OK jutro zaczynam robić zdjęcia zacznę od babci :lol: to AA mała podpowiedż a bryka też będzie już jutro choć obawiam się że nie wpięknym słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 AA to klub w którym siedzimy w kole, wstając po kolei, przedstawiając się i mówiąc od kiedy pijemy :lol: Witamy na DC Piotrze, mam nadzieję, że atmosfera oraz informacje przypadną Ci do gustu i zostaniesz z Nami jako aktywny użytkownik :u zasady nr 1.Pokaz JJ siostre, zone , matka i jak babcia zwawa tez sie zalicza :lol: nr 2.Natychmiastowe dolaczenie do klubu AA nr 3.Pokaz bryke :D Święte zasady, Sebastian to bardzo mądry człowiek więc słuchaj się go koniecznie! :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 wstając po kolei, przedstawiając się i mówiąc od kiedy pijemy :lol:ja muszę przyznać że od rana :oops: witamy ! siadaj nalewaj :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLEX Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Acha AA spoko chętnie dołacze mam pewne doświadczenie studiowałem :roll: atmosfera już mi sie podoba a więc jutro bedą zdjęcia mej bryki i troche #:-s forumowej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 PYK!!!! Myślę że szybko zorientujesz się co to znaczy =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witamy w zakręconej rodzince :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Już wszystko wiesz :lol: pozostaje się przywitać ! Witamy na forum :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi